BIST 9.096
DOLAR 32,37
EURO 35,00
ALTIN 2.326,04
HABER /  MAGAZİN

Tolga Duğles kimdir aslen nereli Gülben Ergen'in evli sevgilisi olay

Erhan Çelik'in bugün yaptığı açıklamalar magazin gündemine bomba gibi düştü. Gülben Ergen'in aşk yaşadığı iddia edilen ve evli olan Tolga Duğles kimdir aslen nereli? Tolga Duğles eşi Yasemin Duğles ne diyor? Tolga Duğles ile ilgili bilgiler internethaber'de.

Abone ol

Gülben Ergen'in evli adamla ilişki yaşaması magazin gündemine bomba gibi düştü. Erhan Çelik bugün yaptığı açıklamada bu ilişkiyi doğruladı. Peki Gülben Ergen'in sevgilisi olan Tolga Duğles kimdir?

Oyuncu ve sunucu Seren Serengil, ünlü şarkıcı Gülben Ergen’in İzmirli ve evli iş adamı Tolga Duğles’le yasak aşk yaşadığını iddia etmişti. Bu iddialar ortalığı sallarken Erhan Çelik bugün bombayı bıraktı. Tolga Duğles'in adını veren Erhan Çelik, Gülben Ergen'in evli adamla ilişki yaşadığını doğruladı.

TOLGA DUĞLES KİMDİR?

Otomotiv sektöründe söz sahibi olan Duğles ailesinin 3. kuşak torunlarından biri olan Tolga Duğles, şu anda dedesinden miras kalan şirketin yönetim kurulu başkanı olarak çalışıyor. İzmirli olan Tolga Duğles'in eşinin boşanma davası açtığı iddia edildi.

Yasemin Duğles ile eşi Tolga Duğles bir törende beraber poz verirken. Yasemin Duğles'in Gülben Ergen'e olan tıpatıp benzerliği gözlerden kaçmadı. 

GÜLBEN ERGEN İLE FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

Gülben Ergen ile evli Tolga Duğles'in gizli fotoğrafları ifşa olmuştu. Magazin gündemini sarsan bu iddia ortalığı fena karıştıracağa benziyor.