BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.325,62
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

TOKİ'den ev alacaklara müjde!

TOKİ Başkanı Ergün Turan'dan ev alacaklara müjde. Şubat sonu ile Mart sonu arasındaki bir ayda indirim kampanyası yapılacak.

Abone ol

TOKİ'den ev alacaklara müjde geldi. Turan, Şubat ayı sonu ile Mart ayı sonu arasındaki bir aylık dönemde indirim kampanyası yapacaklarını açıkladı.

Toplu konut İdaresi Başkanı Ergün Turan, Kanal 7'de yayınlanan Başkent Kulisi'nde müjdeyi açıkladı. 

KAMPANYA ŞUBAT SONU İLE MART SONU ARASINDA

Konuyla ilgili konuşan Turan, “Vatandaşımıza müjde verebiliriz. Çalışmalarımızı yapıyoruz, kamu bankalarıyla görüşüyoruz. İnşallah şubat ayının sonu ile mart ayının sonu arasında bir aylık bir indirim kampanyası yapacağız. Kampanya tamamen vatandaşlarımızın lehine ve beklentilere göre yapılacak” dedi.

SARAY'IN İHALE BEDELİ 1 MİLYAR 14 MİLYON LİRA 

Turan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'yla ilgili olarak da, "Telaffuz edilen fiyatları hayret ve şaşkınlıkla izliyoruz. Cumhurbaşkanlığı sarayı için yapılan toplam ihale bedeli 1 milyar 14 milyon liradır. Şu anda işin büyük kısmı sona erdi. Tahminen de 970 milyon 90 bin lira harcama yapıldı. Buna iş bitişinde yüzde oranında 10 artış yapılabilir. Böyle bir durumda da 1 milyar 300 milyon gibi bir fiyat ortaya çıkar. Daha fazlası olamaz" şeklinde konuştu.