BIST 9.070
DOLAR 32,38
EURO 34,97
ALTIN 2.326,31
HABER /  GÜNCEL

Annesi poşete koyup canlı canlı gömdü

Osmaniye'de bir köpeğin toprağı eşeleyerek çıkarttığı bebek cesedinin altından anne vahşeti çıktı.18 yaşındaki kuzeni Ali T.'nin tecavüz ettiği 16 yaşındaki Z.T.'nin bebeğini poşete koyup canlı canlı gömdüğü belirlendi.

Abone ol

OSMANİYE'nin Kadirli ilçesinde bir köpeğin toprağı eşelemesiyle bir bebek cesedi bulundu. Bebeğin 18 yaşındaki kuzeni Ali T.'nin tecavüz ettiği 16 yaşındaki Z.T.'nin bebeğini poşete koyup canlı canlı gömdüğü belirlendi.

1 Mayıs’ta yürüyüş yapan Ebru Tekdemir (29) bir köpeğin toprağı eşeleyip, market poşeti içinde bir bebek çesedi çıkardığını görünce babası İsmet Tekdemir’i aradı.

İKİ HAFTA ÖNCE GÖMMÜŞ

Baba Tekdemir’in jandarmayı aramasıyla olay yerine gelen ekipler yaptığı incelemede, bebeğin kız çocuğu olduğunu ve cesedin 10-15 gün önce gömüldüğünü tespit etti.

MARKET POŞETİ ELE VERDİ

Adli Tıp Kurumu ’na gönderilen ceset ve torbayı inceleyen ekipler, ilk önce poşetin üzerindeki barkotun hangi markete ait olduğunu belirledi. Marketin güvenlik kameralarını inceleyen ekipler 15 Nisan’da alış veriş yapan İmam Hatip Lisesi 9’uncu sınıf öğrencisi Z.T.’yi gözaltına aldı. Yapılan sorguda suçunu itiraf eden Z.T.’nin aynı köyde oturan amcasının oğlu Ali T.’nin kendisiyle zorla ilişkiye girdiğini, bu ilişki sonucu hamile kaldığını söyledi belirtildi. Z.T. ayrıca hamileliğini çocuğunu doğuruncaya kadar bol kıyafetler giyerek çevresinden sakladığını, bebeğini gizlice doğurduktan sonra marketten aldığı poşete koyup, olay yerine götürüp diri diri gömdüğünü anlattığı ifade edildi. Z.T. ve gözaltına alınan Ali T. nöbetçi mahkemece tutuklandı.