BIST 9.792
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.435,24
HABER /  GÜNCEL

Tıpış tıpış diyen Kılıçdaroğlu: Oylarınızı verirseniz beni çok mutlu edersiniz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ahlaki temeller üzerinde siyaseti büyütmek zorundayız. Bunu düşünüp oylarınızı verirseniz beni çok m...

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ahlaki temeller üzerinde siyaseti büyütmek zorundayız. Bunu düşünüp oylarınızı verirseniz beni çok mutlu edersiniz, sizden tek isteğim bu" dedi.
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde şehit aileleri, gaziler, din görevlileri, engelli ve engelli ailelerine verilen iftar programına katıldı. İftar sonrası Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ardından salondakilere seslenen Kılıçdaroğlu, siyasette ahlakın olması gerektiğine vurgu yaparak çalışmalarını bu doğrultuda yaptıklarını söyledi. Ülkeyi yönetmeye talip olduklarını ifade eden Kılıçdaroğlu, “Bütün inançların ortak temeli ahlaktır. Biz inançlarımızı ahlak üzerine inşa ettik. Ahlakı bilmek zorundayız, ahlakı yüceltirsek sevgiyi, barışı ve kardeşliği de yüceltmiş oluruz. Biz ülkeyi yönetmeye talip olan kişileriz, ülkeyi adaletle yönetmeye talibiz” dedi.
“Kul hakkı yiyene prim vermeyin” diyen Kılıçdaroğlu, “Bu ülke sizlerden toplanan vergilerle yönetiliyor. Bu ülkede doğan her çocuk, doğduğu andan itibaren vergi ödemeye başlar. Siyasetçiler sizlerden toplanan her kuruşun hesabını vermek zorundadır. Ahlaki temeller üzerinde siyaseti büyütmek zorundayız. Bunu düşünüp oylarınızı verirseniz beni çok mutlu edersiniz, sizden tek isteğim bu. Kul hakkı yiyene prim vermeyin. Bu topraklarda bereket var. Biz huzur ve barış içinde yaşamak istiyoruz. Neden kavga ediyoruz? Kavgasız ve huzurlu bir Türkiye istiyoruz ve çalışmalarımızı da bu amaçla yapıyoruz” şeklinde konuştu.
Konuşmasının ardından Kılıçdaroğlu, salonda bulunan şehit, gazi ve engellilerle birlikle fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.
(İHA)