BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,71
ALTIN 2.409,12
HABER /  DÜNYA

Tinerci dehşeti kamerada

İstanbul Bağcılar’da madde bağımlısı bir şahıs, önünü keserek para ve sigara istediği vatandaştan olumsuz yanıt alınca dehşet saçtı. Talihsi...

Abone ol

İstanbul Bağcılar’da madde bağımlısı bir şahıs, önünü keserek para ve sigara istediği vatandaştan olumsuz yanıt alınca dehşet saçtı. Talihsiz adamı 5 yerinden bıçaklayan şahıs, güvenlik kameralarına takıldı.
Bağcılar’da kendisinden sigara ve para isteyen tinerciye istediklerini vermeyen bir vatandaş, tinercinin saldırısına uğradı. Önce kavga eden tinerci, daha sonra adamı 5 yerinden bıçakladı. Yaşanan tüm anlar ise çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.
Görüntülerde; ismi öğrenilemeyen bir vatandaş boş bir arsadan telefonla konuşarak geçiyor. Bu sırada burada bekleyen madde bağımlısı şahıs, vatandaştan para ve sigara istiyor. Olumsuz yanıt alan saldırgan ilk önce vatandaşa vurmaya başlıyor. Bunun üzerine vatandaşın da karşılık vermesi üzerine ikili arasındaki tartışma kavgaya dönüşüyor. Yaşanan boğuşmanın ardından, belinde bulunan bıçağı çıkaran saldırgan vatandaşı 5 yerinden bıçaklıyor. Bıçaklanan adam olay yerinden kaçmaya çalışırken, madde bağımlısı şahıs ise bir süre daha vatandaşı kovalıyor. Bu sırada olay yerinden geçen bir çiftin ise ikiliyi görmeleri üzerine büyük korku yaşadıkları görülüyor.
(İHA)