BIST 9.054
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.298,59
HABER /  MAGAZİN

Timuçin Eseni eski aşkı mı çıldırttı?

Timuçin Esen olayında yeni gelişmeler yaşanıyor. Bu kez magazinciler karşı atağa geçti. Yeni görüntüler ortaya çıktı.

Abone ol

Timuçin Esen'in magazin muhabirleriyle tartışma yaşayıp karakolluk olmasının yankıları sürerken, yeni bir iddia ortaya atıldı.

Ünlü oyuncu, gittiği mekanda eski sevgilisi Şebnem Ferah ile Tuna Kiremitçi'yi el ele görünce, sinirini mekan çıkışı kendisini görüntüleyen magazincilerden çıkardı. Geçmişte Şebnem Ferah ile gözlerden uzak bir beraberlik yaşayan Timuçin Esen, olay gecesi gittiği barda eski aşkıyla karşılaştı.

Mekanda bulunanların anlattıklarına göre Ferah, o akşam Hayal Kahvesi'ne yeni sevgilisi yazar Tuna Kiremitçi ile gelmişti. Onları el ele görmek, Esen'i rahatsız etti ve bu tatsız tesadüfün de etkisiyle alkol sınırını aştı. Çıkışta o kadar agresif davranmasının nedeni de içeride karşılaştığı romantik tabloydu. Hışımla bardan çıkan Esen, karşısında magazincileri görünce saldırdı.

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

[PAGE]



İŞTE OLAYLARI BAŞLATAN YUMRUK

Öte yandan, olay gecesine ait yeni bir görüntü de ortaya çıktı. Star TV'deki "Süper Star Life" programının ekrana getirdiği kamera kaydı, olaya bambaşka bir boyut kazandırdı.

Magazincilerin Esen'in etrafını sarması sonrası sanatçının yanındaki yanındaki beyaz gömlekli ve uzun saçlı arkadaşının tepkisi sert oluyor. Sözlü atışmalar sonrası muhabirlere bu kişinin saldırdığı görülüyor. Esen'in de bir muhabirin gömleğini parçaladığı iddia ediliyor.


İşte muhabirin polis ifadesi

Timuçin Esen tarafından saldırıya uğradığını iddia eden Sözcü gazetesi muhabiri Evren Abdullahoğlu, polise verdiği ifadede şunları söyledi:

"Bugün yani 08.10.2009 günü saat 04.10 sıralarında Katip Mustafa Çelebi Mahallesi'nde bulunan Hayal Kahvesi adlı eğlence mekanının önüne gittim. Buraya gittiğimde Emre Çevik isimli arkadaşımın kamerasının kırılmış ve parçalanmış olduğunu gördüm. Ne olduğunu sorduğumda Mahmut Timuçin Esen isimli şahsın kendisine saldırdığını ve kamerasını parçaladığını söyledi. O esnada Mahmut Timuçin Esen isimli şahıs Jazz Stop adlı mekandan çıktı ve benim üzerime doğru geldi. Ben hiçbir şey söylemeden saldırdı ve boğazımı sıktı. Ben o esnada bu şahsın fotoğrafını çektim. Bu şahsın bana vururken çektiğim görüntülerini tarafınıza vereceğim. Daha sonra Mahmut Timuçin Esen isimli şahsa 'Yapmayın Timuçin Bey, ben size bir şey yapmadım' dedim fakat beni dinlemedi ve saldırmaya devam etti. Gömleğimi parçaladı. Bu şahsın yanında bulunan Osman Bülent Aroymak isimli şahıs da bana saldırarak elimde bulunan fotoğraf makinesine vurdu ve tekme tokat saldırarak beni darp etmeye başladı."