BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,84
ALTIN 2.428,90
HABER /  DÜNYA

Timsah yıldız oyuncusuna kavuşuyor

Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Rıdvan Şen, prensip anlaşmasına vardıkları Bojan Jokic ile ilgili bir sorunun olmadığını söyledi. <br/>Yeşil-bey...

Abone ol

Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Rıdvan Şen, prensip anlaşmasına vardıkları Bojan Jokic ile ilgili bir sorunun olmadığını söyledi.
Yeşil-beyazlı kulübün dün prensip anlaşmasına vardığı ve resmi internet sitesinden duyurduğu Slovenya Milli Takımı ve İtalya Serie A takımlarından Chievo Verona’nın 27 yaşındaki sol beki Bojan Jokic ile ilgili Sloven basınında henüz anlaşma sağlanmadığı iddia edildi. Sloven basının da çıkan ve Bursaspor’un resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayı ’yalan’ olarak nitelendirilen haberlere ilişkin yeşil-beyazlı kulüpten yanıt geldi.

”BURSASPOR’A YAKIŞACAK İSİMLERİ KADROMUZA KATACAĞIZ”
İHA muhabirine açıklamalarda bulunan 2. Başkan Rıdvan Şen, “Bojan Jokic ile her konuda anlaşma sağladık. Hiçbir pürüz yok. Kendisi bugün Bursa’ya gelecek. Hocamızın istediği oyuncular üzerinde transfer çalışmalarımız sürüyor. Bursaspor’a yakışacak isimleri kadromuza katacağız” dedi.
Öte yandan ikinci başkan Rıdvan Şen, yeşil-beyazlı kulübün İtalyan ekibi Pescara’da forma giyen Vladimir Weiss ile ilgilendiği yönünde çıkan haberlerinde gerçeği yansıtmadığını dile getirdi.
(İHA)