BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.417,31
HABER /  DÜNYA

Timsah, Roma ile berabere kaldı

Bursaspor, Avusturya kampının son hazırlık maçında İtalyan devi Roma ile karşılaştı. Mücadele 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı. <br/><br/>’İLK G...

Abone ol

Bursaspor, Avusturya kampının son hazırlık maçında İtalyan devi Roma ile karşılaştı. Mücadele 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı.

’İLK GOL BURSA’DAN’’
2013-2014 sezonu hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren yeşil-beyazlılar, kamptaki 6. hazırlık maçında İtalyan ekibi AS Roma ile karşılaştı. İlk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan karşılaşmanın 54. dakikasında genç oyuncu Enes Ünal’ın ortasında Sestak, kafa vuruşu ile takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Karşılaşmanın 60. dakikasında hakem elle müdahale edildiği gerekçesiyle İtalyan ekibine penaltı verdi. Penaltı atışını kullanan Osvaldo, topu ağlarla buluşturdu. Karşılaşma 1-1’lik skor ile tamamlandı.

TİMSAH’IN HAZIRLIK KAMPI RAPORU KÖTÜ
Yeşil-beyazlı ekip, Avusturya kampında çıktığı 6 hazırlık karşılaşmasında 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde etti. Bu karşılaşmalarda kalesinde 16 gol gören Timsah, rakip fileleri de 6 kez havalandırdı. Kamptaki ilk maçında Lustenau’yu 3-0’la geçen yeşil-beyazlılar, ardından Lubin ve Kayseri Erciyesspor’a 3-0 mağlup oldu. Alman ekibi Borussia Dortmund’a 4-1’lik skor ile boyun eğen Timsah, Eintracht Frankfurt maçında da sahadan 5-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Yeşil-beyazlılar, kamptaki son sınavında ise Roma karşısında sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrıldı.
(MA-BÇ-S)