BIST 9.525
DOLAR 32,50
EURO 34,77
ALTIN 2.488,56
HABER /  GÜNCEL

THY yılın havayolu Atatürk havaalanı ise en iyi seçildi

Türk Hava Yolları "Yılın Havayolu" ödülünü Atatürk havaalanı ise yılın havalimanı ödülünü aldı. Yılın kargo havayolu ödülü de bizde.

Abone ol

Air Transport News Ödül Töreni'nde THY, "Yılın Havayolu" ödülünü alırken, Turkish Cargo "Yılın Kargo Havayolu", Türk Hava Yolları Teknik AŞ, "Yılın Uçak Bakım Onarım Merkezi", TAV Havalimanları tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı da "Yılın Havalimanı" ödülünü aldı.

Salzburg Mozart Evi'nde yapılan ödül törenine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Aycı, uçuş ağlarının gün be gün genişlediğini, yolcuların memnuniyetinin öncelikleri olduğun vurguladı.

YILINI HAVALİMANI DA ATATÜRK

İstanbul Atatürk Havalimanının "Yılın Havalimanı" ödülünü alması üzerine TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, tüm operasyonlarının odağında müşteri memnuniyeti olduğunu kaydetti.

Şener, yolcuların beklenti ve ihtiyaçlarını yakından takip ederek, buna uygun çözümler ürettiklerini belirtti.

Şener, "İstanbul Atatürk Havalimanı geçen yıl 61,3 milyon yolcuya sorunsuz hizmet vererek Londra ve Paris'in ardından Avrupa'da üçüncü sıraya yerleşti. Bu süreçte yolcularımıza en iyi seyahat deneyimini sunmak, yolcu konforunu artırmak ve Atatürk Havalimanındaki seyahat deneyimini geliştirmek üzere kapsamlı düzenlemeler yaptık. Duty-free ve yiyecek içecek alanlarını büyüttük, yolcu akışına uygun bir şekilde baştan tasarladık. Biyometrik pasaport kontrolü sistemini başlattık. Engelsiz havalimanı uygulamalarımızla Birleşmiş Milletler'de örnek gösterildik." ifadelerini kullandı.

Şener, bu çalışmaların sonucunda yolcuların değerlendirmeleriyle Avrupa'da hizmet kalitesini en fazla artıran havalimanı seçildiklerini ve ASQ ödülünü aldıklarını bildirdi.

YILIN UÇAK BAKIM ONARIM MERKEZİ ÖDÜLÜ DE BİZDE

Açıklamada, Türk Hava Yolları Teknik AŞ'nin "Yılın Uçak Bakım Onarım Merkezi" ödülünü alması üzerine, Türk Hava Yolları Teknik AŞ Genel Müdürü Ahmet Kahraman'ın "Bu önemli ödülü Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.adına havacılık endüstrisinin seçkin uzmanlarından oluşun bir jüri elinden almaktan gururluyum. Bu ödül, Uçak Bakım Onarım konusunda yükselen markamızın tescilidir." değerlendirmesine de yer verildi.