BIST 9.565
DOLAR 32,50
EURO 34,76
ALTIN 2.482,03
HABER /  GÜNCEL

THY uçağında bomba acil durum alarmı!

THY İstanbul-San Francisco seferini yapan uçakta son dakika haberine göre bomba ihabrı yapıldı, uçak görevlileri acil durum bildirdi.

Abone ol

Türk Hava Yolları (THY) Boeing 777 tipi uçağı son dakika bomba ihbarı nedeniyle acil durum deklare etti. Uçakta sahipsiz bir cep telefonu bulunması nedeniyle acil durum deklare edildiği ve uçağın Varşova'ya acil iniş yaptığı bildirildi.

Habertürk'ün haberine göre,  TK79 sefer sayılı İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan saat 13:35'de kalkış yapan TC-JJR kuyruk tescilli THY uçağı, havalandıktan 2 saat sonra acil durum deklere etti.

VARŞOVA'YA İNDİ!

Edinilen bilgilere göre TK79 sefer sayılı İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan , havalandıktan 2 saat sonra acil durum deklare etti. Polonya hava sahasında acil durum deklare eden Boeing 777 tipi uçak en yakın meydan olan Varşova Havalimanı'na iniş izni istedi.

SEBEP SAHİPSİZ BİR CEP TELEFONU...

THY uçağının acil durum deklare etmesinin nedeni ise kabin içinde sahibi bulunmayan bir cep telefonuydu. Kabin görevlileri cihazın sahibi yolcuyu aramaya başladı. Ancak telefonun sahibi bulunamayınca kabin görevlileri durumu kaptan pilota bildirdi. Uçağın kaptan pilotu da Varşova'ya iniş kararı aldı.

UÇAKTA ARAMA YAPILACAK

THY uçağı saat 15:55 de Varşova Frederic Chopin Havalimanı'na acil iniş yaparken uçakta arama yapılması bekleniyor.