BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,68
ALTIN 2.524,69

The House Cafe Antalya

Ülkemizin adeta turizmdeki vazgeçilmez durağı olan birbirinden ilginç otelleriyle tatilcilerin tatil merkezi Antalya’da şehir yaşamında da güçlü markaların yiyecek içecek sektöründeki açmış oldukları Cafe& Bar restorantlar da Antalya şehir yaşamının farkl

Ülkemizin adeta turizmdeki vazgeçilmez durağı olan birbirinden ilginç otelleriyle tatilcilerin tatil merkezi Antalya’da şehir yaşamında da güçlü markaların yiyecek içecek sektöründeki açmış oldukları Cafe& Bar restorantlar da Antalya şehir yaşamının farklı renkleri olarak adeta şehirde tatil imkanını sunuyor. Antalya’da bu anlamda her geçen gün yeni bir mekan kendi hizmet anlayışıyla ön plana çıkardığı ürünlerini misafirleriyle buluşturmaya devam ediyor.

 

Yaşayan ve Yaşatan Antalya İçin

2010 yılının Mart ayında Uzakdoğu mutfağının güçlü ismi Sushi-Co ile başlayıp The House Cafe ve İtalyan lezzetlerinin en özel sunumlarla paylaşıldığı Undici’yi hizmete açan Uzakdoğu A.Ş. yine Alanya’da Sushi-Co ile misafirleriyle buluşurken, İstanbul’dan Dükkan Steak, Burger, Kasap konseptini Antalya’nın her şeyin en iyisine layık olduğu inancıyla Antalya’da nefes alan yatırımcı-işletmeci turizm grubu olarak Antalyalıların hizmetine ve beğenisine sundu.

Bu Kahvaltı Bambaşka

Antalya’da kaldığım otelde kahvaltı yapmak yerine yağmurlu bir Antalya gününde keyifli bir yürüyüşten sonra iyi bir kahvaltı yapsam ama nerede diye düşünürken kısmet The House Cafe Antalya imiş.

Sınırsız Bir Kahvaltı Keyfi

Beyaz Peynir, Eski Kaşar, İsli Çerkez Peyniri,

 Siyah&Yeşil Zeytin, Domates, Salatalık, Tereyağ, Bal,

 Nutella ve Ev Yapımı Reçel, Köy Gözlemesi,

 Omlet veya Sahanda Yumurta, Sucuk, Meyve ve

 Sınırsız Çay ile.

Hizmet ve servis anlayışını oldukça ekonomik bir fiyat politikasıyla bütünleştirerek misafirleriyle buluşturan The House Antalya ekibi gerçekten başarılıydı. Antalya şehir yaşamına örnek bir işletme anlayışıyla ses getiren bu ekip umarım aynı istikrar ve kararlılıkla yoluna devam eder…

Murat Zeki Hızlısoy Tam Zamanında Antalya’da

İstanbul’da uzun yıllar güçlü markaların yöneticiliğini yapmış kendine özgü sitiliyle karakterinin gücünü çalıştığı kuruma çok iyi yansıtan öncelikle iş arkadaşlarının saygısı, sevgisi ve güvenini kazanmayı bilmiş ve misafirlerinin en iyi şekilde ağırlanması için birebir ilgilenen, en iyi servis için ekibini yöneten Murat Zeki Hızlısoy Antalya‘da çok güzel işlere imza atacaktır.  

İstanbul da ki müdavimleri eminim ki ama The House Cafe’de ama Sushi-Co da ama Undici’de Antalya müdavimi olacaktır. Yiyecek içecek sektöründe hizmet veren ülkemizin önemli kurum ve kuruluşlarında mesleğine aşık genç isimleri görmek bizleri de son derece mutlu etmektedir.

Antalya’da ki Tatlı Rekabetin Belirleyicisi de Galibi de Misafirleri Olacaktır

Özellikle Antalya’da daimi yaşayan kitle başta olmak üzere bizler gibi Antalya’ya farklı amaçlarla gelen ziyaretçiler birbirinden farklı bu mekanlarda damağına zevkine, bütçesine, servis kalitesine inanarak mutlu ve huzurlu olduğu, ödediği ücretin karşılığını en iyi şekilde aldığına inandığı mekan bu tatlı rekabette bir adım ileriye gidecek. Unutmayın ki sizi en iyi misafir değerlendirir. Benim Antalya’yı bu ziyaretimde memnun ayrıldığım The House Antalya umarım başka ziyaretlerimde de yine aynı memnuniyetle siz değerli okuyucularımla paylaştığım adres olur. Bu sektöre gönül vermiş en iyi şekilde bu işi yapan işletmeler ve çalışanlarını paylaşmaya devam edeceğiz.

Tatil Tadında Kalın