BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.307,66
HABER /  MEDYA

Peygamber sahnesi onu da çıldırttı!

Senarist Ahmet Tezcan, Hz. Peygamber'in yer aldığı STV dizine tepki gösterdi, kanaldan ayrıldı.

Abone ol

STV'nin en çok izlenen dizilerinden Şefkat Tepe'deki bir sahne senarist Ahmet Tezcan'ı da kızdırdı.

Hz. Peygamber'in yaralı askerin rüyasına girdiği sahneye tepki gösteren Tezcan, kanaldaki bir dizinin senaristliğini bıraktığını açıkladı.

Samanyolu TV'ye bir tepki de senarist Ahmet Tezcan'dan geldi. Tezcan, Şefkat Tepe adlı dizide, Serdar komutanın rüya sahnesinde Hz. Peygamber'in yer almasına tepki gösterdi.

Tezcan, twitter adresinden 'Seyrettim ve kanım dondu. Allah'ın Resulü'nin oyuncak edenlere yazıklar olsun' diyerek, kanalla ilişkisinin kalmadığını duyurdu.

İşte Tezcan'ın o twitleri;

56.20140211234203.jpg

hz.muhammed-stv-dizisinde-kamyon-kasasinda.jpgSTV DİZİSİNDEKİ PEYGAMBER SAHNESİNE TEPKİ YAĞIYOR
Şevkat Tepe dizisinde Hazreti Muhammed bir kamyon kasasında ışık olarak yansıtıldı. Sahneye tepkiler inanılmazdı (TIKLAYIP O SAHNEYE İZLEYİN)




DİZİDE NELER YAŞANDI?

Dizide, Askerler ayakta Hz. Muhammed'i, Amerikan yapımı eski kamyonet kasasında üstü örtülü ve içinde kelime-i tevhid yazılı oturakta bekliyor.

Sungurlar ekibinin başındaki isim olan Serdar üsteğmen "Sungurlar timi acmize fakrimize mukabil Allah rasulü birazdan aramıza teşrif edecek. Kemali edeble efedimizi bekliyoruz. Ve birlikte salavati şerif getiriyoruz." diyor.

IŞIK HALESİ YANLARINDAN GEÇİP KAMYONET KASASINA GİDİYOR

Hz. Muhammed için sıraya geçen tim, hep bir ağızdan salavat getiriyor. Kordon Celil, "Ya Rasulalllah vatanımıza hoş geldiniz" diyor. Şahin komutan da yere diz çöküyor. Gökyüzünde beliren ışık halesi kasaya geliyor ve askerlerin yanından geçiyor. 

Daha sonra ışık halesinin bulunduğu kamyonet hareket etmeye başlıyor. Sungur timi peşlerinden koşuyor. Bir süre sonra araç duruyor. Serdar üsteğmen aracın altında yaralı olarak çıkıyor.

SERDAR KOMUTANI İYİLEŞTİRİYOR

Yayılan ışık, komutanın kafasındaki yaraya giriyor ve iyileştiriyor. Ardından Serdar üsteğmen rüyasından uyanıyor.