BIST 9.547
DOLAR 32,51
EURO 34,82
ALTIN 2.489,49
HABER /  GÜNCEL

Teslim olmaya gelen PKK'lı üzerindeki bombayı patlattı

MARDİN Nusaybin'de teslim olmak istediğini söyleyen PKK'lı grup içindeki bir terörist canlı bomba çıktı. Üzerindeki bombayı patlatan teröristle birlikte 5 PKK'lı daha olay yerinde öldü.

Abone ol

MARDİN Nusaybin'de ağır darbe alan terör örgütü PKK'da çözülme hız kazandı. Daha önce teslim olan 25 teröristin ardından dün de 10'u kadın 42 PKK'lı güvenlik güçlerine sığındı. Nusaybin'de hezimete uğrayan örgüt, silahlı güçlerini ilçeden çektiğini iddia etti.

Yeni Şafak'ın haberine göre, güvenlik güçleri Yenişehir ve Fırat Mahallesinde sürekli 'teslim olun' anonsları yapıyor. Anonslara karşılık veren bir grup PKK'lı daha teslim olmak istedi.

FACİANIN KIYISINDAN DÖNÜLDÜ

Çevre güvenliğini alan güvenlik güçleri, PKK'lılardan üstündekileri çıkarmasını söyledi. Bu sırada gruptaki bir PKK'lı üzerindeki bombayı patlattı. Gruptakilerden 5 terörist olay yerinde öldü.

Teslim olan PKK'lı terörist üzerindeki bombayı patlattı

Bu arada PKK'nın Nusaybin ilçesinden çekildiğini açıklamasına karşın bölgedeki askeri kaynaklar tarafından ilçede halen kırsaldan gelmiş olan 25-30'u kadın yaklaşık 130 PKK'lı terörist olduğu ve döşenen el yapımı patlayıcıların halen bulunduğu belirtildi.