BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,73
ALTIN 2.484,84
HABER /  POLİTİKA  /  SP

Terörü bitirecek tek çareyi açıkladı!

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, terörü bitirmek için tek bir çare olduğunu açıkladı.

Abone ol

Milli Görüş lideri merhum Necmettin Erbakan'sız ilk ramazan ayı geçiriyor olmanın burukluğunu yaşadıklarını söyleyen Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, terörü bitirecek tek çareyi açıkladı.

Mustafa Kamalak, Erbakan'ın 25 Şubat 1994 tarihinde Bingöl'de yaptığı bir konuşmasında tüm dikkatleri teröre ve bölücülüğe çektiğini kaydederek, mevcut gidişin sonunun bölünmeye varacağı konusunda uyarılarda bulunduğunu ifade etti ve ''Ödüllendirilmesi gereken o konuşma ne yazık ki cezalandırıldı'' dedi.

"TEK ÇARE MİLLİ GÖRÜŞ"

Kamalak, Türkiye'nin her gün şehit haberleriyle sarsıldığını belirterek şunları kaydetti: ''Şehit olanlara rahmet ailelerine başsağlığı diliyorum. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Elbette her derdin bir çaresi vardır. Terörün çözümünde tek çare Milli Görüş'tür. İkinci bir yol yoktur. Bir sorun varsa ilk önce o sorunu gerçek nedeni ne ve o olayları besleyen vakaları bilmek icap eder. Olayın sebebi bizzat olayları çözmekle görevli olan Olimpus tanrılarının kendileridir.'' 

Konuşmasında sınır ötesi hava harekatını da değerlendiren Kamalak, dışardan sızmaların söz konusu olması durumunda gerekli tedbirlerin elbette alınacağını ancak terörü besleyen ana nedenlerin ''Evin dışında değil içinde'' olduğunu, bu nedenlerin en başında da ülkenin eğitim sisteminin geldiğini iddia etti.