BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.439,91
HABER /  GÜNCEL

Teröristim, benimle yatacaksın!

78 yaşındaki S.S.nin, kendisine tecavüz girişiminde bulunduğunu öne sürerek şikayetçi olduğu 4 çocuk babası N.C., gözaltına alındı.

Abone ol

Muğla'nın Kavaklıdere İlçesi'nde, oturan 78 yaşındaki S.S.nin, kendisine tecavüz girişiminde bulunduğunu öne sürerek şikayetçi olduğu 4 çocuk babası N.C., jandarma tarafından gözaltına alındı.

BENİMLE İLİŞKİYE GİRECEKSİN

Kavaklıdere Köyü, Kanyaş Yaylası'nda oturan S.S., oğlu T.S.'nin alışverişe gitmesi üzerine evde yalnız kaldı. S.S., saat 15.30 sıralarında keçilerini otlatmaya götürdü. İddiaya göre, evinin 500 metre ilerisinde, S.S.'nin yanına gelen başı şalla örtülü bir kişi birden üzerine saldırıp, "Teröristim. Benimle ilişkiye gireceksin" diyerek, yüzüstü yere yatırdı. Bu sırada boğuşma çıktı. Yaşlı kadının kemer yerine iple bağlı pantolonunu çıkarmaya çalıştığı sırada, erken boşalan saldırgan koşarak kaçtı.

Güçlükle evine dönen S.S., durumu anlattığı alışverişten dönen oğlu ile jandarmaya gidip, şikayetçi oldu. S.S., jandarmadaki ifadesinde, kendisine tecavüz girişiminde bulunan kişinin sesi, yürüyüşü ve el yapısından komşularının bir mermer fabrikasında bekçi olarak çalışan evli, 4 çocuk babası, 60 yaşındaki N.C., olduğunu iddia etti. S.S.'nin elinde büyüdüğünü bu nedenle tanımamasının mümkün olmadığını söyledi.

SPERM ÖRNEKLERİ İNCELENİYOR

S.S.'nin şikayeti üzerine jandarma N.C.'yi evinde yakalayıp, gözaltına aldı. S.S.'nin pantolonunda bulunan ve N.C.'ye ait olduğu öne sürülen kurumuş sperm örnekleri de jandarma tarafından incelemeye alındı.

Sorgusunda kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmeyen kalp hastası N.C., jandarmada fenalaşınca Kavaklıdere İlçe Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavisi devam eden N.C.'nin, durumun iyi olduğu, birkaç saat doktor gözetiminde tutulduktan sonra taburcu edileceği bildirildi. N.C.'nin işlemlerin ardından bugün adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Aynı bölgede geçen 28 Mayıs'ta, 85 yaşındaki H.T.'ye tecavüz edilmişti. Olayın ardından gözaltına alınan H.K., olay yerindeki sperm örneklerinin DNA testi sonuçlarının kendisiyle uyuşmaması üzerine tahliye edilmişti. Jandarma, her iki olay arasında bir bağlantı olup, olmadığını araştırıldığını bildirdi.

ÖNCE BOŞANMAK İSTEYEN EŞİNİ ÖLDÜRDÜ SONRA İNTİHAR ETMEK İSTEDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Bayrampaşa'da, yaşayan Hüseyin Kamay kendisine boşanma davası açan 13 yıllık eşi Serpil Kamay'ı çalıştığı işyerinde öldürdü.Taksicilik yapan genç adam cinayetten sonra gittiği evinde 4 saat sonra kafasına ateş ederek intihara teşebbüs etti.

Bir çocuk annesi olan 33 yaşındaki Serpil Kamay, bir süre önce kocasından ayrılarak ailesinin yerine yerleşti. Bir süre sonra ayrıldığı eşi Hüseyin Kamay, boşanmaması için tehdit etmeye başladı. Genç kadın çareyi Bayrampaşa'da oturan teyzesinin yanına taşmakta buldu.

Oğlu Samet'i ilköğretim 3'üncü sınıfında okutan Serpil Kamay boşanma davasına bakan avukatına ödeyeceği parayı biriktirmek için Bayrampaşa'da tekstil atölyesinde makineci olarak işe girdi. Hüseyin Kamay, iz sürerek eşinin çalıştığı yeri belirledi ve sabah saatlerinde iş yerine gitti.

"ARADAN ÇEKİL YOKSA SENİ DE VURURUM"

Eşinin atölyeye girdiğini gören Hüseyin Kamay arkadan iki el ateş etti. Bu arada işyeri sahibi Mehmet Güven araya girerek Hüseyin Kamay'ı durdurmak istedi. Hüseyin Kamay da bunun üzerine "Aradan çekil yoksa seni de vururum" dedi. Mehmet Güven kenara çekilmek zorunda kaldı. Hüseyin Kamay makinelerin arkasına saklanan eşine iki kurşun daha sıktı. Hüseyin Kamay daha sonra hızla olay yerinden kaçtı.

Başından aldığı 2 kurşunla ağır yaralanan Serpil Kamay olay yerinde yaşamını yitirdi. Hüseyin Kamay'ı yakalamak için Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne bağlı dedektifler harekete geçti. Serpil Kamay'ın cesedi polis ve nöbetçi savcının incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis çevredeki güvenlik kameralarını ise incelemeye aldı.

EŞİ UYUŞTURUCU ALIP ŞİDDET UYGULAMIŞ

Tekstil atölyesinin sahibi Mehmet Güven, "Eşinin uyuşturucu alarak kendisine şiddet uyguladığını, dövdüğünü söylemişti. Pazartesi günü burada işe başladı. Avukat parası toplayarak boşanacağını söylüyordu. Bende kabul ettim. Pazartesi maaşı ve işlemlerini konuşacaktık. Sabah personeller gelirken arkadan bir erkek sesi duydum. Oraya gitmemle silah sesleri başladı. Saldırgana engel olmak istedim ancak silahı bana doğrultarak aradan çekilmemi söyledi. Daha sonra makinelerin olduğu yere kaçan Serpil'in yanına gitti ve kafasına 2 el ateş etti" dedi.

"BENİDE YÜZÜMÜ KESMİŞTİ"

Kızının ölüm haberini olarak olay yerine gelen baba Fahri Uygun gözyaşları tutamadı. Damadının kızına evlendiği günden itibaren şiddet uyguladığını belirten Fahri Uygun, "Çalışmayan, uyuşturucu kullanan psikopatın biriydi. Eşiyle ve bizimle sürekli tartışıyordu. Hatta bir tartışmamızda yüzümü kesti izi hala duruyor. Kızım bir süre önce boşanma davası açmıştı. Tehdit edince Bayrampaşa'ya teyzenin yanına gelmişti. Böyle bir şey yapacağı aklımıza hiç gelmemişti" dedi. Yakınları Serpil Kamay'ın ikinci çocuğunu iki yıl önce sabodan sızan gazdan zehirlendiği için kaybettiğini söyledi.

EVİNDE İNTİHARA TEŞEBBÜS ETTİ

Hüseyin Kamay eşini öldürdükten sonra Kağıthane, Örnektepe, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Okul Sokak, 17 numaradaki evine geldi. Hüseyin Kamay'ı aramak için eve gelen dedektifler kapı açılmayınca çilingir çağırdı. Kapının açılmasıyla içeri giren dedektifler Hüseyin Kamay'ı kanlar içinde yerde buldu. Ağır yaralanan Hüseyin Kamay ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polisin olay yerindeki incelemeleri ise devam ediyor.

GÜLDÜNYA'NIN BABASI YAKALANDI

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]

Töre cinayetlerinin simge ismi haline dönüşen Güldünya Tören'in babası Mehmet Şerif Tören Bursa'da yakalandı. Tören, Güldünya ile yasak ilişkisi bulunduğu öne sürülen Servet Taş'ı öldürdüğü iddiasıyla aranıyordu.

2004 yılında öldürülen ve töre cinayetlerinin simge ismi haline dönüşen Güldünya Tören'in babası Mehmet Şerif Tören Bursa'da yakalandı. Mehmet Şerif Tören, Güldünya ile yasak ilişkisi bulunduğu öne sürülen Servet Taş'ı İstanbul Sultanbeyli'nde öldürdüğü iddiasıyla aranıyordu.Bursa'da gözaltına alındıktan sonra İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen Mehmet Şerif Tören susma hakkını kullandı.

Kızı Güldünya Tören'in bebeğinin babası olduğu gerekçesiyle Servet Taş'ı öldürmekle suçlanan Mehmet Şerif Tören tutuklanarak cezaevine gönderildi.

4 yıl önce aile meclisi kararıyla öldürülen Güldünya Tören'le ilişkisi olduğu öne sürülen teyzesinin oğlu Servet Taş, Sultanbeyli'de 2 hafta önce öldürülmüştü. Servet Taş'ın, Güldünya Tören'in bebeğinin babası olduğu ileri sürülüyordu.