BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.505,76
HABER /  GÜNCEL

Terminalde kanlı infaz

Otobüs terminalinde silah patladı, 'bu namus cinayetidir' diyen bir kişi kaçarken yere yığılan kurban can verdi.

Abone ol Bolu'da Kemal Sevinç (28), otobüs terminalinde Mehmet Samur’un (23) kafasına ateş ederek öldürdü. Üzerine doğru koşanları görünce havaya da ateş edip "Üzerime gelmeyin. Bu bir namus cinayetidir” diyen Sevinç bindiği taksiyle kaçarken bir şoförünün takibi sonucu yakalandı.

Sevinç dün 11.30 sıralarında bir otobüs firmasına ait yazıhaneye giren Samur'un yanına giderek tartışmaya başladı. Sevinç ile Samur küfürleşerek yazıhaneden dışarı çıktılar. Samur bu sırada cep telefonu ile konuşurken arkadan gelen Sevinç, kafasına bir el ateş etti.

Samur kanlar içinde yere yığılırken, Sevinç üzerine doğru koşanları görünce bir el havaya ateş ederek, "Üzerime gelmeyin, bu bir namus cinayetidir” diye bağırıp kaçmaya başladı. Terminalin yanından geçen D-100 Karayolu’na kaçarak bir taksiye binen Sevinç, Ankara istikametine doğru kaçtı. Terminalde görevli bir şoför de aracıyla Sevinç’in bulunduğu taksiyi takip ederek, polis ve jandarmaya ihbarda bulundu. Yolda önlem alan jandarma, Çaydurt mevkiinde taksiyi durdurarak Sevinç’i gözaltına alarak polise teslim etti.

Yolcular tarafından ilk müdahalesi yapılan Samur ise Köroğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ancak kurtarılamadı.
Polis gözaltına aldığı Sevinç’in ifadesini alıyor.