BIST 9.496
DOLAR 32,49
EURO 34,76
ALTIN 2.480,46
HABER /  DÜNYA

Terim’in duygu dolu anları

Adana Demirspor tesislerini gezen Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, duygu dolu anlar yaşadı. <br/>Türkiye A Milli Futbol takımı Adan...

Abone ol

Adana Demirspor tesislerini gezen Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, duygu dolu anlar yaşadı.
Türkiye A Milli Futbol takımı Adana 5 Ocak stadında karşılaştığı ve 1-0 mağlup ettiği Kuzey İrlanda karşılaşmasının ardından Belarus maçı hazırlıklarına Adana Demirspor tesislerinde başladı.
Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’e Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mustafa Tuncel ve Teknik Direktör Mustafa Uğur çiçek verdi. Başkan Mustafa Tuncel ayrıca Fatih Terim’e kendi isminin yazılı olduğu 10 numaralı Adana Demirspor formasını da hediye etti.

FATİH TERİM ANILARINI TAZELEDİ
Adana Demirspor tesislerini de gezen Fatih Terim duygu dolu anlar yaşadı. Tesislerdeki fotoğraf karelerinde kendi oynadığı dönemindeki fotoğrafları gören Fatih Terim, “Dün gibi hatırlıyorum. Adana Demirspor’da oynadığım yılları bu büyük camiayı unutmam asla söz konusu değil” dedi
Başkan Tuncel ve Fatih Terim, tesislerde yaklaşık 30 dakika sohbet etti. Terim, Başkan Mustafa Tuncel’e, Adana Demirspor’un daha iyi konuma geleceğinden şüphesi olmadığını belirterek, “Bu büyük camianın Mustafa Uğur ile daha iyi sonuçlar alacağından eminim. Adana Demirspor Allah’ın izniyle Süper Lig’e en kısa sürede yükselecektir” diye konuştu.
(İHA)