BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,06
ALTIN 2.326,32
HABER /  GÜNCEL

Terastaki uyuşturucuya polis baskını

İstanbul Eyüp’te bir evin teras katındaki saksılarda yetiştirildiği tespit edilen 9 kilo Hint keneviri, düzenlenen narkotik operasyonuyla el...

Abone ol

İstanbul Eyüp’te bir evin teras katındaki saksılarda yetiştirildiği tespit edilen 9 kilo Hint keneviri, düzenlenen narkotik operasyonuyla ele geçirildi. Operasyon, polis kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir evde uyuşturucu madde yetiştirildiği ihbarı üzerine soruşturma başlattı. Yapılan tespitlerin ardından harekete geçen ekipler, söz konusu eve baskın düzenledi. Yapılan aramalarda evin teras katında saksılar içerisinde kilolarca Hint keneviri bulundu. Detaylı aramalarda 32 kök halinde 9 kilo 150 gram gelen Hint keneviri, 28 gram Hint keneviri tohumu, 1 gram ot esrar, 1 gram toz esrar, 1 hassas terazi, 107 fişek ile 3 adet şarjör ele geçirildi. Operasyonun ardından olayla ilgili gözaltına alınan H.Y. isimli şahıs sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Emniyette sorgusu tamamlanan şüpheli daha sonra adliyeye sevk edildi.

OPERASYON ANI POLİS KAMERASI TARAFINDAN GÖRÜNTÜLENDİ
Narkotik polisinin düzenlediği operasyon polis kamerası tarafından da saniye saniye görüntülendi. Operasyonda, apartmana giriş yapan narkotik timleri dairenin kapısını açtıktan sonra evin içerisine giriyor. Dairenin teras katına çıkan ekipler, adeta bir bahçeyi andıran Hint keneviri saksıları ile karşılaşıyor. Görüntüler uyuşturucu bitkilerinin toplanmasıyla son buluyor.
(İHA)