BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.436,36
HABER /  MAGAZİN

Teoman radyocu oluyor

Geçtiğimiz yıl müziği bırakan Teoman, kendisini özleyen hayranlarıyla, kendi internet sitesinden yayın yapan Radyo Teoman'da yapacağı programla buluşacak

Abone ol

Müziği bıraktığını açıkladıktan sonra sessizliğe gömülen Teoman, bir süredir hayranlarına Twitter üzerinden sesleniyor. Geçtiğimiz günlerde; müziğe dönmesi için Haluk Levent'in Twitter'da başlattığı kampanyaya kayıtsız kalmayarak, zaman zaman konser vermeyi düşündüğünü yazan Teoman, önceki gün yine Twitter'dan yeni projelerini anlattı.

KONUŞULMASIN

Kendi resmi internet sitesi üzerinden yayın yapan Radyo Teoman'da program yapacağını belirten ünlü müzisyen, hayranlarıyla oradan iletişime geçeceğini söyledi. Teoman ayrıca önümüzdeki günlerde, eski şarkılarından olusan bir albüm yapmayı düşündüğünü de sözlerine ekledi. Ünlü rock'çı, yapımcılardan gelen film ve reklam tekliflerini neden geri çevirdiğini ise şöyle açıkladı: "Yanlış anlaşılmalara neden olmamak icin teklifleri kabul etmiyorum. Reklam yapıyor diye arkamdan konuşulmasını istemiyorum..."

İÇİMDE KALDI

Teoman, Aysel Gürel'i anmak ve Orhan Gencebay'ın sanattaki 30'uncu yılı için yapılan albümlerde yer alamadığı için üzgün olduğunu da şu sözlerle dile getirdi: "Çok içimde kaldı, keşke ben de o albümlerde olabilseydim."