BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,86
ALTIN 2.426,78
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

TEOG ve 1 Mayıs tatili 5 gün mü olacak?

TEOG ve 1 Mayıs tatili 5 gün mü olacak? TEOG sınav tarihleri ile 1 Mayıs tatili art arda geliyor öğrenci ve veliler ise 1 Mayıs tatilinin kaç gün olacağını merak ediyor.

Abone ol

MEB TEOG sınav tarihleri 29 Nisan Çarşamba ve 30 Nisan Perşembe günü olarak açıkladı. TEOG sınav tarihleri sonrası 1 Mayıs'ın da resmi tatil olması akıllara TEOG sınav tatili 5 gün mü olacak? , öğrenciler okula gidecek mi? sorularını getirdi.

MEB'ten gelen TEOG sınav tarihleri takvimine göre, 8. sınıf öğrencilerinin gireceği TEOG sınavlarının yapıldığı tüm ortaokullarda diğer öğrenciler (5, 6 ve 7. sınıf) ders yapamayacak. Aynı şekilde ortaokullarla birlikte aynı bahçede eğitim gören ilkokullarda da ders yapılmayacak. 29 Nisan Çarşamba günü ile 30 Nisan Perşembe günleri milyonlarca öğrenci için tatil olacak.

1 MAYIS TATİLİ

Bu iki günlük tatilin arkasından 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil olması sebebiyle tüm öğrencilere ve tüm çalışanlara tatil olacak. 2 Mayıs Cumartesi ile 3 Mayıs Pazar günü hafta sonu tatillerinin eklenmesiyle tatil 5 güne kadar uzayabilecek.