BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,77
ALTIN 2.507,70
HABER /  GÜNCEL

TEOG sonuçları öğrenme MEB e-okul giriş ekranı (3 Ocak 2017)

TEOG sonuçlari sorgulama ekranı meb.gov.tr ve MEB e-okul giriş sayfasında. MEB TEOG sonuçları sorgu ekranı e-okul.meb.gov.tr girişi ve tüm detaylar haberimizde.

Abone ol

TEOG 23-24 Kasım 2016 sonuçları (3 Ocak 2017) e-okul veli bilgilendirme sistemi e-okul.meb.gov.tr'de. MEB TEOG sonuçları sorgulama ekranına veliler ve öğrenciler e-okul VBS'den öğrenci TC Kimlik Numarası ve öğrenci okul numarası ile sorgulama yapabilecekler. 23-24 Kasım 2016 tarihlerinde yapılan TEOG 1. dönem sınav sonuçları e-okul.meb.gov.tr'den erişime açılmış durumda. Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOG) kapsamında 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen birinci dönem ortak sınav sonuçlarının bugün açıklanacağı bildirilince öğrencilerin ve velilerin heyecan sarmıştı.. TEOG sonuçları MEB e-okulla aynı anda internethaber.com'da.

23 ve 24 Kasım'da gerçekleştirilen TEOG 1. dönem sınavlarına toplam 1 milyon 190 bin 826 öğrenci katılmıştı. 

TEOG SONUÇLARI SORGULAMA E-OKUL GİRİŞ EKRANI

Veliler ve öğrenciler TEOG sonuçlarını sorgulamak için e-okul.meb.gov.tr'ye nasıl giriş yapacaklar. Veliler bilgisayarlarının arama çubuğuna bu adresleri girerek aşağıdaki ekrana ulaşacaklar.

meb.gov.tr TEOG sonuçları sorgu ekranından açıklandı

Öğrencilerin TC Kimlik Numarası ve Öğrenci Numarasını sisteme giren veliler ekranda çıkan güvenlik numaralarını da ilgili kutucuğa girerek TEOG sonuçlarına ve TEOG 1. dönem sınav puanlarına ulaşabilecekler. Veliler aynı zamanda e-okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne girerek öğrencilerin karne durumlarını, devamsızlıklarını da öğrenebilecekler. 

TEOG'DA HATALI SORU VARSA PUANLAR DEĞİŞİR Mİ?

TEOG hatalı sorular TEOG sonuçları puan hesaplamayı değiştirmeyecek. Mahkeme tarafından hatalı olduğu tespit edilen sorular her öğrenci için tam puan olarak hesaplanacak. Geçmiş yıllarda TEOG hatalı sorularla ilgili MEB tam puan kararı almıştı. Mahkemelerin hatalı soru olduğu yönündeki kararları her öğrenciye hatalı sorular için tam puan getirecek. Puan kaybı yaşanmayacak.