BIST 9.058
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.293,10
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

TEOG İnkılap Tarihi soruları ve cevap anahtarı 2016 EBA

TEOG İnkılap Tarihi soruları ve cevap anahtarı eba.gov.tr'den bugün saat 14.00'de yayınlandı. 2016 TEOG İnkılap Tarihisoru ve cevapları internethaber.com'da.

Abone ol

TEOG İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük sınavı cevapları EBA'da.

TEOG İnkılap Tarihi sınav soruları ve cevap anahtarının bugün saat 14.00'de eba.gov.tr'den açıklandı.  

TEOG İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK A KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARI

TEOG 2016'ya giren öğrenciler ve veliler sınavların ardından TEOG soruları ve cevap anahtarlarını görmek istiyor. TEOG soruları ve cevapları tüm dersler için bugün saat 14.00'de eba.gov.tr'den erişime açıldı. TEOG soru ve cevap anahtarları EBA'yla aynı anda internethaber.com'da.

EBA NEDİR EBA GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

Peki veliler ve öğrenciler TEOG soru ve cevaplarını öğrenmek için EBA'ya nasıl giriş yapacaklar? EBA nedir ve eba.gov.tr'ye giriş bilgilerini sizler için derledik.

EBA, Milli Eğitim Bakanlığı-MEB'in Eğitim Bilişim Sistemi'nin kısa adıdır.

EBA, MEB'in Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen çevrimiçi bir sosyal eğitim platformudur. EBA giriş nasıl yapılır sorusunun yanıtının detaylarını sizler için derledik. EBA giriş sayfası eba.gov.tr'yi bilgisayarınızın arama çubuğuna yazarak EBA Giriş Sayfası'na ulaşabilirsiniz. 

TEOG İnkılap Tarihi soruları ve cevap anahtarı 2016 eba'da

EBA ÜYE OLMA

EBA içeriklerine ulaşmanız için EBA'ya üye olmanız gerekiyor. Eba üyeliği için EBA Giriş Sayfası'ndaki 'üye ol' bölümünü tıklayarak TC Kimlik Numarası ve istenen diğer bilgilerinizi sisteme girmeniz gerekiyor. Üyelik işlemi sonrası EBA'dan gelen 'eba şifresi' ve TC Kimlik Numarası ile sisteme giriş yaparak tüm içeriklere ulaşabilirsiniz. 

Eba giriş nasıl yapılır sorusunun yanıtını ve diğer detayları aşağıdaki videodan görüntülü olarak izleyebilirsiniz.

TEOG 2016 SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

MEB, TEOG 2016 sonuçlarını Haziran ayı içinde açıklayacak. TEOG sonuçları MEB'in e-okul veli bilgilendirme sistemi üzerinden ilan edilecek. TEOG puanlarıyla birlikte MEB, öğrencilerin liselere yerleştirilmesinde kullanılacak Yerleştirmeye Esas Puan-YEP'i de açıklayacak.