BIST 9.511
DOLAR 32,60
EURO 34,84
ALTIN 2.492,22
HABER /  GÜNCEL

TEM'de zincirleme kaza! Trafik felç...

TEM Otoyolu'nda meydana gelen kaza nedeniyle, uzun araç kuyrukları oluştu.

Abone ol

TEM Otoyolu Kağıthane mevkisinde kamyonların karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kaza sebebiyle araç trafiğinin durduğu TEM otoyolunda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. 

Olay TEM Otoyolu Ankara istikametinde saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Yolun sağ şeridinde henüz plakası belirlenemeyen içinde otomobil bulunan kamyon durdu. Bir anda önünde duran kamyonu son anda fark eden araç sürücüleri frene bastı. Ancak takip mesafesini koruyamayan kamyon sürücüleri arka arkaya birbirine çarptı.

temde-kaza1.jpg

Kazada 4 kamyon ve TIR ağır hasar gördü. Kaza sebebiyle bazı sürücüler araç içerisinde sıkıştı. Araçlarının içinde sıkışan sürücüler olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Olayda Tamer Erol, Hakan Sofuoğlu ve Yavuz Akkaya yaralandı. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. 


Bir anda bir kamyonun yolun sağında durduğunu belirten sürücüler, fren yapmalarına rağmen duramadıklarını ve kaza yaptıklarını söyledi. 

Bu arada kaza sebebiyle TEM otoyolu geçici bir süreliğine trafiğe kapandı. Güzergahın bir kısmı Nurtepe bağlantı yoluna sevk edildi. Otoyoldaki uzun araç kuyruklarının Mahmutbey gişelerini bile aştığı gözlendi.

Polis olayla ilgili inceleme başlattı.