BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 35,01
ALTIN 2.429,22
HABER /  GÜNCEL

TEM otoyolunu kullananlar dikkat!

TEM yolunun bir bölümü yapılacak çalışma nedeniyle trafiğe kapatılıyor

Abone ol

TEM otoyolunun İzmit Doğu Kavşağı ile Adapazarı Kavşağı arasında çalışma yapılan yön ve kesimde yol trafiğe kapatılacak, trafik akışı otoyolun diğer yönünden çift yönlü olarak verilecek.

Kocaeli Valiliği'nden yapılan açıklamada, Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Körfez Kavşağı-İzmit Doğu Kavşağı arası otoyol üstyapı iyileştirmesi işinin Yüklenici KOLİN İnş. Turz.San. ve Tic. AŞ.'nin taahhüdünde devam ettiği belirtildi.

Söz konusu iş kapsamında, TEM (O4) otoyolunun İzmit Doğu Kavşağı ile Adapazarı Kavşağı (KM:99+700-129+898) arasında muhtelif kesimlerde üstyapı yenileme çalışmaları yapıldığı ifade edilerek şöyle denildi:

"Çalışmalar sırasında uygulanan trafik düzenlemesinde değişikliğe gidilecektir. Buna göre; çalışılan yönde ve kesimde yol trafiğe kapatılacak, trafik akışı otoyolun diğer yönünden çift yönlü verilecektir. Çalışmalar 24 saat esasına göre yapılacak olup, 27.05.2013 tarihinde saat 09:00 itibariyle başlayıp, 30.06.2013 tarihinde saat 22:00 da tamamlanacaktır. Hafta sonlarındaki trafik yoğunluğu dikkate alınarak pazar günleri çalışma yapılmayacaktır. Sözkonusu çalışmalar esnasında gerekli tüm emniyet önlemleri alınacak ve trafik işaretlemeleri yapılacaktır. Sürücülerin yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları gerekmektedir."