BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.422,96
HABER /  GÜNCEL

TEM otoyolunda sürücüler fuhuş için kuyruğa girdi

İstanbul Silivri yol ayrımında son günlerde peş peşe kazalar yaşandı. Show Haber, o kazaların altındaki nedeni görüntüledi.

Abone ol

İstanbul Silivri TEM Otoyolu’ndaki fuhuş pazarlığı şok etti. Bölgede birbiri ardına meydana gelen kazaların altından da yol kenarında fuhuş yapmak için bekleyen kadınlar çıktı.

Fuhuş pazarlığı yapan sürücüler aniden yola çıkıyor ve son sürat gelen araçları tehlikeye atıyorlar.

Yolun kenarındaki kadınlar müşteri avında adeta hayatlarını ortaya koyuyorlar ve yaptıkları hareketler ile sürücülerin dikkatlerini çekmeye çalışıyorlar. Ve kadınların bu hareketlerinin ardından TEM yolunun kenarında peş peşe kamyonlar durmaya başlıyor kadın yanlarına gidince de pazarlık başlıyor. 

FİYATTA ANLAŞANLAR YOL KENARINDAKİ AĞAÇLIK ALANIN ARKASINA GEÇİYOR

Fiyatta anlaşanlar ise yol kenarında ağaçlık alanın arkasına geçerek gözden kayboluyor. Dakikalar sonra yine aynı noktada kamyon trafiği oluşuyor. İnanılmaz görüntüler de o anlarda ortaya çıkıyor.

DİĞER SÜRÜCÜLER SIRAYA GEÇİYOR

Diğer sürücüler kadınlar için yol kenarında sıraya geçerek kadınların çıkmasını bekliyor. Tem yolunun her iki tarafında da süren fuhuş pazarlığı şaşırtıyor. Görüntülerin çekildiği anlarda gelen jandarma aracını gören kadınlar ise ortadan bir anda kayboluyor.