BIST 8.976
DOLAR 32,31
EURO 35,06
ALTIN 2.279,68
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Telefonunuzu lazere nasıl dönüştürebilirsiniz?

Akıllı telefonunuzu lazere dönüştürmek istiyorsanız bu oldukça kolay...

Abone ol

iPin adlı bu ufak alet ile telefonunuzu hızlıca sunumlarınızı yapmak için kullandığınız lazer işaretçisine dönüştürebiliyorsunuz. Böylece iş hayatında ve günlük hayatta karşınıza çıkacak ani sunum yapma olasılıklarına her daim hazır bulunuyorsunuz.

iPin ’i kullanmak için cihazı, akıllı telefonunuzun kulaklık girişine yerleştirmeniz yeterli. Android  telefonlar ve  iPhone’lar ile uyumlu olan iPin sadece bir cihaz değil, size sunumlarınızı yapmanız için bir yazılım da veren kompakt bir ürün. iPin’i telefonunuza yerleştirdikten sonra uygulamaya girip dokunmatik ekranda yaptığınız kaydırma hareketleriyle slatları geçebiliyor ve mause kontrolünü telefonunuzdan yapabiliyorsunuz. Ürünün tasarımcıları bu ufak ürünü kaybetme ihtimalinizi de düşünmüş ve iPin ‘i kulaklık kablonuza takabilmenizi sağlayacak ufak bir klips eklemiş.

Normal lazer işaretçilerinin sunduğu özelliklerden daha fazlasını daha kolay ve daha etkileyici biçimde sunan iPin’in bu farkı fiyatıyla da ortaya konulmuş. 56 dolara sahip olabileceğiniz iPin, normal lazer işaretçilerinden biraz pahalı. Ancak ürünün birçok özelliğe sahip olduğunu görebiliyoruz.