BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Telefonu için yalvardı

Adana’da bir genç kız, dolmuşta çantasından çalınan cep telefonunun bulunması için polise yalvardı. <br/>Edinilen bilgiye göre olay, merkez ...

Abone ol

Adana’da bir genç kız, dolmuşta çantasından çalınan cep telefonunun bulunması için polise yalvardı.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi, Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. Badegül Şahan, arkadaşıyla birlikte evden ayrılarak dolmuşa bindi. Bu arada, bin 500 lira değerindeki cep telefonunu da çantasına koydu. Dolmuşta bir süre sonra yanına bir kişi yaklaştı. Daha sonra bu şahıs bir sonraki durakta dolmuştan indi. Badgegül Şahan, şahıs indikten sonra müzik dinlemek için çıkarmak istediği telefonunu çantasında bulamadı. Bunun üzerine genç kız arkadaşının telefonundan polisi arayarak telefonunun çalındığı ihbarında bulundu. Olay yerine gelen polis bir süre dolmuşu bekletti ancak şahsın bir önceki durakta indiği belirlenince dolmuş gönderildi.
Bu arada Badgül Şahan kendisi için telefonunun çok değerli olduğunu söyleyerek, "Ne olur telefonumu bulun" diye polise yalvardı.
Polis, zanlının eşkalinin alıp çevrede araştırma yapmaya başladı. Bu arada Badegül Şahan polise, "Hala bulamadınız mı, neden bulamıyorsunuz" diye sordu. Şahan’ı olay yerine gelen nişanlısı teselli etmeye çalıştı. Daha sonra Şahan ifade vermek üzere polis merkezine götürüldü.
(İHA)