BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,84
ALTIN 2.429,47
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Teksas geçmişi hatırlattı!

Bursaspor'un ateşli taraftar grubu Teksas, Büyükşehir Belediyespor maçının ardından olumsuz hava estirilmesine tepki gösterdi.

Abone ol

Bursaspor'un ateşli taraftar grubu Teksas, Büyükşehir Belediyespor maçının ardından olumsuz hava estirilmesine tepki göstererek, "Bu takımın her zamankinden daha çok desteğe ihtiyacı var. Biz bu desteği her zaman göstereceğiz. Destek vermeyen kişilere bundan 4 yıl öncesini hatırlatıyoruz" açıklamasını yaptı.

Bir maç eksik ile hala lider konumda olduklarını belirten Teksas Taraftarlar Derneği Başkan Yardımcısı Recep Kurtuluş, "Bir Büyükşehir Belediyespor beraberliği ile olumsuz hava esmeye başladı. Bursa'da her zaman günyüze çıkan karanlık eller gene ortalıkta dolaşmaya başladı. Fakat bu istikrarlı gidişi hiç bir güç engelleyemez. Ertuğrul Sağlam ve futbolcular hakkında kimsenin laf söylemeye hakkı yok" dedi.

"47 YILDIR HASRETLE BEKLEDİĞİMİZ ŞAMPİYONLUĞU GETİREN EKİBE DİL UZATAMAYIZ"

47 yıldan beri hasretle bekledikleri şampiyonluğu kendilerine yaşatan ekibi hiç bir zaman unutmayacaklarını kaydeden Kurtuluş, "Takımda birlik beraberliği sağlayan, taraftarlarla diyalogunu iyi kuran hocamız Ertuğrul Sağlam'ı ve futbolcu kardeşlerimizi gittikleri takımlarda dahi unutmayacağız ve onları destekleyeceğiz. Bu başarıyı getiren takıma ve hocamıza kimsenin dil uzatmaya hakkı yok" diye konuştu.

"YABANCI TRANSFERDE NOKTA ATIŞI YAPILMASADA, TAKIM OYUNU BU HATALARI KAPATIYOR"

Yabancı transferlerde nokta atışı yapılmasa da takım oyunuyla o hataların kapandığını söyleyen Kurtuluş, "Bunun göstergesi 7. haftada 16 puan ve bir maç eksiğimizle lideriz. Bu kulübe her zamankinden daha fazla destek vermemiz gerekiyor. Eski günlere destek vermeyen arkadaşlarımızı bundan 4 sene önceye davet edip geçmişi hatırlamalarını istiyoruz.

Bu olumsuz hava niçin oluşturuluyor" şeklinde konuştu.
Bu takımda oynayan futbolcuların şampiyon takımın oyuncusu olduğunu hatırlatan Kurtuluş, "Hepsinin her maç en üst düzey performansları ile oynadığına canı gönülden inanıyoruz" ifadelerini kullandı.
Teksas Taraftarlar Derneği Başkan Yardımcısı Recep Kurtuluş, takıma destek veren başta Büyükşehir Belediye Başkanı olmak üzere tüm kişi ve kurumlara teşekkür etti.