BIST 9.775
DOLAR 32,55
EURO 35,00
ALTIN 2.435,21

Teknolojiyi sevmenin 10 yolu!

Teknolojiyi sevmenin 10 yolu!

Artık her şey o kadar hızlı ilerliyor ki teknolojinin hızına ulaşmak pek de kolay olmuyor. her yıl milyonlarca dolar para sırf teknoloji ürünleri için harcanıyor. peki bu kadar bedel ödediğiniz bu cihazları yeterince verimli kullanabiliyor musunuz? yoksa bu cihazlar sizi çileden mi çıkarıyor? o...

Teknolojiyi sevmenin 10 yolu!

8. İnternet servis sağlayıcını aboneliği iptal etmekle tehdit et!.. Çünkü: İnternet servis sağlayıcılarının size sağladığını iddia ettiği ve parasını tıkır tıkır aldığı bağlantı hızı genelde vaat edilenden daha az gerçekleşir. İnternet hızını test et. Eğer yavaşsa firmayı ara ve gereken neyse yapılmasını iste. Mızmız ederlerse sözleşmeyi iptal etmekle tehdit et. Bu onları korkutacak sorunlarınız hızla çözülecektir.

Teknolojiyi sevmenin 10 yolu!

9. Üç dört tane şarj cihazı satın al!.. Çünkü: Şarj cihazlarının OEM versiyonları genellikle orijinallerinden çok daha ucuzdur ve her zaman onlara ihtiyacın vardır. Sürekli yanında bir şarj cihazı taşımaktansa kullandığın her mekanda bir şarj cihazı bulundurmak daha faydalı olacaktır. Evinde, otomobilinde, işyerinde ayrı ayrı şarj cihazları bulundur.

Teknolojiyi sevmenin 10 yolu!

10. HDTV'ni ayarlat... Çünkü: Phazma ve LCD TV'de harika görüntü almanın en iyi yolu renk, aydınlatma, kontrast gibi ayarları doğru yaptırmayı gerektirir. Bu da biraz bilgi gerektirir. Ancak bu işi yapan bazı DVD'ler ve Blu-Ray'ler de var. Bunlar TV'nizin daha doğal renk düzeylerine kavuşmasını sağlıyor. Tabi kendin de deneyebilirsin ama sonra durumu düzeltecek bir profesyonele ihtiyacın olduğunu unutma.