BIST 9.609
DOLAR 32,50
EURO 34,59
ALTIN 2.481,15
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Teknoloji marketlerine yeni 'doping'

Gelişen teknolojiyle birlikte TV platformlarının sayısı da artıyor. Millenicom da, yeni TV platformu DopingBox’ı yıl sonuna kadar teknoloji marketlerinde satışa sunmaya hazırlanıyor

Abone ol

Millenicom yeni TV platofrmu DopingBox'ı yıl sonuna kadar teknoloji marketlerinde satışa sunmaya hazırlanıyor.

İnternetin dünyada ve Türkiye’de kullanımının yaygınlaşması, kullanıcıların alışkanlıklarını da önemli oranda değiştirdi. Artık internette en sık yapılan şey video izlemek. Kimi zaman film, kimi zaman dizi kimi zaman ise viral videolar. Her gün 22 milyon kullanıcı video izliyor.
Bu nedenle online video deneyimini büyük ekrana taşıyabilmek için ne yapabilceklerini düşünürken, DopingBox’ı hayata geçirdiklerini söyleyen Millenicom Yönetim Kurulu Üyesi Şevki Kuyulu, “DopingBox’ı bütün bunlara çözüm olacak eğlence kutusu olarak geliştirdik. Doping Box, internete televizyondan girmek, online TV ve online film gibi daha pek çok içeriği televizyondan izlemek, müzik dinlemek, Oyun oynamak gibi hizmetleri içeren bir internet TV platformu” dedi.

Geniş ağa ulaşacak
DopingBox’ı Millenicom ve Doping İnternet satış noktalarında satışa sunduklarını kaydeden Şevki Kuyulu, şöyle devam etti: “Bizim için en önemlisi ise teknoloji marketlerinde yer almak. Bu konuda görüşmelerimiz devam ediyor. 2014 yılının sonuna kadar bu görüşmelerimizi sonlandırıp, daha geniş bir ağ üzerinden tüketiciyle DopingBox’ı buluşturmayı hedefliyoruz.”
Kuyulu ayrıca, “2004 yılından bu yana Türkiye’de telekomünikasyon sektöründe hizmet veren Millenicom, son iki yıldır yatırımlarını hem bireysel hem de kurumsal müşterileri için katma değerli hizmet geliştirmeye yoğunlaştırmış durumda” diye konuştu.