BIST 9.090
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.325,61
HABER /  GÜNCEL

Tek tek yakalandılar

Kayserispor ile Çaykur Rizespor maçında kaydedilen 60 saatlik güvenlik kamerası görüntüsünü izleyen polis, olaylara karışan taraftarları tek...

Abone ol

Kayserispor ile Çaykur Rizespor maçında kaydedilen 60 saatlik güvenlik kamerası görüntüsünü izleyen polis, olaylara karışan taraftarları tek tek tespit ederek 15 kişiyi gözaltına aldı.
Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu’nda oynanan maç sırasında ve sonrasında statta yaşanan olayları inceleyen polis ekipleri, stadyumda bulunan 100 kameranın kaydettiği toplam 60 saatlik görüntüyü izledi ve olaylara karışan taraftarları tek tek tespit etti. Emniyet yetkilileri, izlenen görüntülerden 72 kişinin olaylara karıştıklarının belirlendiğini ve bu kişiler arasında gözaltına alınan 15 kişinin Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildiğini bildirdi. Olaylara karıştıkları tespit edilen diğer kişilerin de gözaltına alınma işlemlerinin sürdüğü kaydedildi.
Bu arada gözaltına alınarak hastaneye getirilen bir taraftarın, ligin son haftasında lider Fenerbahçe ile Kayserispor’un Kadir Has Stadyumu’nda oynayacağı maça göndermede bulunarak, ’’Son hafta kimse şampiyonluk kutlamasın. Cenaze evinde kutlama olmaz’’ dediği duyuldu.
(İHA)