BIST 9.668
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.493,32
HABER /  GÜNCEL

Tehlike cami bahçelerine kadar sıçradı

Bursa’da Davutpaşa Camii’nin bahçesinde bonzai içen bir kişi komaya girdi. 112 ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından genç, Bu...

Abone ol

Bursa’da Davutpaşa Camii’nin bahçesinde bonzai içen bir kişi komaya girdi. 112 ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından genç, Bursa Devlet Hastanesi’ne götürüldü.
Olay, merkez Osmangazi ilçesi Kayhan Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, İhsan Ö. (32) cami bahçesindekilere selam verdikten sonra köşe bir yere geçerek bonzai içmeye başladı. Şahsın bağırmalarından şüphelenen vatandaşlar İhsan Ö.’nün yanına gittiklerinde yerde yattığını ve bağırdıklarını gördü. Bunun üzerine İhsan Ö.’nün üzerine su döken vatandaşlar 112 ekiplerine haber verdi. Kısa bir süre sonra olay yerine gelen 112 ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından şahsı Bursa Devlet Hastanesi’ne götürdü. Öte yandan yapılan araştırmalar sonucunda olay yerinde bonzai paketi ve su şişesine rastlandı.
Olayı gören bir vatandaş, “Geldi bize selam verdi ve ‘rahatsız etmiyoruz ya’ dedi. Bizde ‘rahatsız etmiyorsunuz’ dedik. Bizim yanımızdan uzaklaştı 10 metre ileride öğürmeye ve bağırmaya başladı. Yanına gittiğimizde adam yerde yatıyordu. Bir arkadaşımız ‘üzerine su falan dökün’ dedi. Kafasına su döktük, ben adamı öldü zannettim. Ondan sonra ambulans çağırdık. Genç bonzai kullanmış, kullandığı paket ve alet hala yerde duruyor. Akşam bizim buralarda her köşede bir tane kullanan var” dedi.
Polis, olayla alakalı tahkikat başlattı.
(İHA)