BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,82
ALTIN 2.431,32
HABER /  GÜNCEL

Tedavi sonrası Deniz Baykal'dan ikinci fotoğraf!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, tedavisi süren partisinin Deniz Baykal'ı hastanede bayram ziyaretinde bulundu. Halk TV Genel Müdürü Şaban Sevinç, Deniz Baykal'ın ilk kez fotoğrafını sosyal medyadan paylaşmıştı. Uzun zamandır tedavi gören Deniz Baykal'ın yeni fotoğrafları ortaya çıktı.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisince Etimesgut Korkut Ata Kültür Merkezi'nde düzenlenen sivil toplum kuruluşları ve muhtarlar toplantısına katıldı.

Burada bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu, daha sonra Bilkent'teki Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim Araştırma Hastanesi'ne geçerek, burada tedavi gören Deniz Baykal'ı ziyaret etti.

DOKTORLARDAN BİLGİ ALDI
Basına kapalı gerçekleşen ziyarette Kılıçdaroğlu'nun, Deniz Baykal'ın Ramazan Bayramı'nı kutladığı ve sağlık durumu hakkında doktorlarından bilgi aldığı belirtildi.

ŞABAN SEVİNÇ FOTOĞRAF PAYLAŞMIŞTI
Hatırlanacağı gibi Halk TV Genel Müdürü Şaban Sevinç, beyin damarındaki tıkanıklık nedeniyle 51 gün Ankara'da, yaklaşık 3.5 ay da Almanya'da tedavi gördükten sonra martta Türkiye'ye dönen ve tedavisi GATA'da devam eden Baykal'ın fotoğrafını paylaşmıştı.

''SAĞLIĞI GAYET İYİ'' DEMİŞTİ
Sevinç, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Sayın Deniz Baykal'a bayram ziyareti yaptım. Sağlığı gayet iyi. Deniz Bey herkesin ramazan bayramını kutluyor. 24 Haziran'da ikinci bir bayram sevinci yaşayacağımıza inandığını söyledi" demişti.