BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.430,89
HABER /  DÜNYA

Tecavüze uğradı kocası mesajla boş ol dedi!

Hindistan'da komşularının tecavüzüne uğrayan 25 yaşındaki Hintli kadın, Dubai'de çalışan kocasının gönderdiği "Boş ol, boş ol, boş ol" mesajıyla hayatının şokunu yaşadı.

Abone ol

Komşuları tarafından tecavüze uğrayan 25 yaşındaki Hintli kadının Dubai'de çalışan kocası, kadını 3 talakla, gönderdiği kısa mesaj yoluyla boşadı.

İsmi açıklanmayan kadının evden ayrılmasını isteyen eşi ve kayınvalidesi, çiftin beş senelik evliliklerinden olan çocuğunu yanına almasına da izin vermedi.

MESAJI GÖRÜNCE İNANAMADI

Daily Mail'da yer alan habere göre, Hindistan'ın Meerut bölgesinde gerçekleşen olay sonrasında MailOnline'a yaptığı açıklamada, mesajı gördüğünde inanamadığını söyleyen genç kadın, eşinin ve kayınvalidesinin anlayışlı insanlar olarak bildiğini söyledi. Durumu anlattığı kısa mesaja gelen cevapta yalnızca 'boş ol, boş ol, boş ol' yazdığını görünce neye uğradığını şaşırdığını söyleyen kadın, bunun beş senelik eşinden beklediği en son şey olduğunu da belirtti.

KAYINVALİDESİ AĞIZ DEĞİŞTİRDİ

Eşinin bu korkunç olaydan sonra yanında olup, travmayı atlatmasına yardım edeceğini düşünen 25 yaşındaki kadın, kayınvalidesinin olaydan sonra polise gidip durumu anlattığını ve süreçte kendisinin yanında olduğunu, ancak oğlunun aldığı boşanma kararından sonra bir anda taraf değiştirdiğini de sözlerine ekledi.

MailOnline'a konuşan kayınvalide, "Oğlum karısını boşadı. Artık bizimle kalamaz. Kural bu. O artık bize ait değil ancak çocuğun bizimle bağı var. Onu götürmesine izin veremeyiz" dedi.

"ÇOCUĞUMU DA ALDILAR"

"Bunu bile atlatabilirdim ama benden tek umudum olan çocuğumu da aldılar" diyen kadın, hayata devam etme isteğini kaybettiğini söyledi. Genç kadın, olaylardan sonra kendi ailesinin evine döndü.