BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,31
HABER /  GÜNCEL

Tecavüzcünün banyo keyfi

Balkondan girdiği evde, 15 yaşındaki kızı bıçak zoruyla sevişmeye zorladı, sonra banyo yapıp kahve içti.

Abone ol

Olay geçen hafta Cuma günü saat 02.30 sıralarında Zonguldak'ın Çatalağzı Beldesi’nde meydana geldi. Doğancılar Mahallesi'nde oturan C.K., psikolojik sorunları bulunan eşi R.K.’yı tedavi için İstanbul’a götürdü. Evde tek başına kalan A.K., havanın sıcak olması nedeniyle ikinci kattaki evlerinin balkon kapısını açık bırakarak uyudu. İddiaya göre gece açık olan balkon kapısından içeri giren Murat Güneş, uyuyan A.K.’nin boğazına bıçağı dayayarak soyunmasını istedi. Korkuya kapılan A.K. soyundu. Murat Güneş, A.K.'yle tam birleşme olmadan sevişti. Daha sonra banyo yapan Murat Güneş, kahve de içtikten sonra saat 05.00 sıralarında balkondan atlayarak kaçtı.

Olayın şokundan kurtulan A.K. annesini telefonla arayarak başından geçenleri anlattı. Anne R.K., Çatalağzı Polis Merkezi’ni arayarak ihbarda bulundu. Verilen eşkal üzerinde Murat Güneş, kent merkezinde dolaşırken yakalandı. Yapılan yüzleştirmede A.K., Murat Güneş’i teşhis etti.

İfadesi alınan Murat Güneş, ‘Küçük yaşta kız çocuğuna cinsel istismar’ suçundan adliyeye sevk edildi. Polis, işsiz olan Murat Güneş’in olay günü üzerinde giydiği elbiseler ile kahve fincanı ve bıçağı delil olarak mahkemeye götürdü. Murat Güneş tutuklanarak cezaevine konuldu.