BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,43
ALTIN 2.488,21
HABER /  GÜNCEL

Tecavüzcü baba suçunu itiraf etti!

Antalya'da zihinsel engelli kızı 20 yaşındaki H.E.'ye 6 yıldır tecavüz ettiği ve evde doğum yaptırılan kızından doğan bebekleri evin bahçesine gömdüğü iddia edilen 46 yaşındaki Ekrem E. Suçunu itiraf etti.

Abone ol

Olay Kepez İlçesi, Habibler Mahallesi, 5642'nci Sokak'ta meydana geldi. İnşaatlarda boyacılık yapan 4 çocuk babası Ekrem E., iddiaya göre zihinsel engelli kızı H.E.'ye 6 yıldır tecavüz ediyordu. Bu tecavüzlerden doğan bebeklerin de evin bahçesine gömüldüğü öne sürüldü. Olay, adı gizli tutulan komşusunun polise ihbarıyla ortaya çıktı.

GÖZALTINA ALINDILAR
Dün sabah eve baskın yapan polis, Ekrem E. ve eşi Cemile E.'yi gözaltına aldı. Çiftin evde bulunan çocuklarından tecavüze uğrayan H.E. ile kızları 13 yaşındaki A.E. ve erkek çocukları 10 yaşındaki A.E. de ifadesine başvurulmak üzere Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü, Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. Evin en büyük çocuğu 22 yaşındaki M.E.'nin ise bir suçtan dolayı cezaevinde tutuklu olduğu ortaya çıktı.

KAZIDA DOLU POŞET BULUNDU
Ailenin 22 yıldır oturduğu bir bölümü kapalı gecekondunun etrafı, polis tarafından olay yeri şeridiyle kapatıldı. Cumhuriyet savcısının talimatıyla evin bahçesinde arama yapılması kararlaştırıldı.

Olay Yeri İnceleme ve Cinayet Büro Amirliği polisleri, Kepez Belediyesi'nin 4 kişilik ekibiyle çalışma yaptı. Siyah camlı bir minibüsle evin önüne getirilen şüpheli Ekrem E.'nin tarif ettiği 4 noktada kazı yapan ekipler, koyu renkli bir poşete rastladı. İçinin dolu olduğu anlaşılan poşet polis tarafından delil torbasına konularak incelemeye alındı. İş makinesinin da kullanıldığı evin bahçesindeki kazıda başka bir bulguya rastlanmadı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER
Polisteki sorgusunda suçlamaları kabul eden Ekrem E.'nin, kızı H.E'ye 14 yaşından bu yana tecavüz ettiği, ilk olarak 5 aylık hamileyken düşük yaptığı, bebeği evin bahçesine gömdüğü; daha sonra doğan iki bebeği de sokağa bıraktıkları ileri sürüldü. Polisin ifadesine başvurduğu diğer kız çocuğu A.E.'nin de Ekrem E.'nin tacizine uğradığı öne sürüldü.

2 KARDEŞ KORUMA ALTINA ALINDI
Olayın ortaya çıkmasının ardından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı ekipler A.E.'yi ve 10 yaşındaki erkek kardeşi A.E.'yi koruma altına aldı.

Polisteki ifade sürecinin ardından Ekrem E. 'tecavüz' ve 'kasten insan öldürmek'; eşi Cemile E., kızları H.E. ise 'kasten insan öldürmek' ve 'suça göz yummak' suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi.