BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,07
ALTIN 2.307,42
HABER /  GÜNCEL

Tecavüz dehşeti! Sesini çıkarırsan bunu sokarım

İstanbul'da 42 yaşındaki kadın 31 yaşındaki bir kişi tarafından bıçak zoruyla bir parkta tecavüze uğradı. Polis 90 saatlik görüntüleri inceleyerek şüpheliyi yakaladı.

Abone ol

İstanbul'da, D.S. adındaki kadın polise giderek parkta tecavüze uğradığını söyledi. Kadının şikayetçi olması üzerine inceleme başlatan polis 100 kameranın 90 saatlik görüntülerinde şüpheliyi belirledi. Yakalanıp mahkemeye çıkarılan şahıs tutuklanırken, olay anının görüntüleri ortaya çıktı.

BIÇAĞI DAYAYIP 'DEVAM ET' DEDİ: Saat 04.30 sıralarında taksiye binmek için Cevahir Caddesi'nden otobüs duraklarına doğru giden 42 yaşındaki D.S'nin yanına yaklaşan 31 yaşındaki şahıs, bıçakla tehdit etti. Elindeki bıçağı D.S.'ye dayayan şahıs, "yürümeye devam et" dedi.

100 KAMERA İNCELENDİ: 19 Mayıs Mahallesinde bir parka geldiklerinde D.S bıçak tehdidiyle tecavüze uğradı. D.S.'nin şikayeti üzerine Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri araştırma başlattı. Olayın yaşandığı bölgedeki 100 kameradan 90 saatlik görüntü toplandı.

6 GÜN SONRA GÖZALTINA ALINDI: İzlenen görüntülerde şüphelinin F.A olduğu belirlendi. F.A. olaydan 6 gün sonra gözaltına alındı. Güvenlik kamera kayıtlarında, F.A.'nın sabaha karşı, D.S. ile yürüdüğü görülüyor. Parka girildikten 1 dakika sonra F.A parktan çıkıyor ve farklı bir noktadan tekrar parka giriyor. 

SUÇLAMALARI REDDETTİ: Emniyete götürülen F.A, suçlamaları kabul etmeyerek, olay gecesi D.S.'nin ağladığını gördüğünü ve kendisinden para istediğini söyledi. Para olmadığını söylediğini ifade eden F. A., parka giderek günün ağarmasını beklediklerini iddia etti.

TUTUKLANDI: D.S.'nin ise ifadesinde, "Belime sivri bir cisim dayadı. Sesini çıkarırsan bunu sokarım" dediği belirtildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliye gönderilen şüpheli F.A. tutuklandı.