BIST 9.525
DOLAR 32,51
EURO 34,73
ALTIN 2.487,91
HABER /  EKONOMİ

TEB personel alımı başvuru ekranı-2016

TEB bünyesindeki boş kontenjanlar için yeni personel alacak. Peki TEB personel alımı için başvuru nasıl yapılacak, TEB memur alma sınavı 2016 ne zaman yapılacak?

Abone ol

TEB personel alım başvurusu için kritik süreç başlıyor. TEB boş kontenjalar için personel alacağını ilanla duyurdu. Peki TEB personel alım, başvuru şartları nedir, TEB sınavı ne zaman yapılacak?

TEB PERSONEL ALIM BAŞVURU EKRANI-2016

Son zamanlarda isminden fazlaca bahsettiren bankalardan biri olan Türk Ekonomi Bankası, TEB personel alımı yapacagını duyurdu. 16 ocak tarihinde yayınladığı ilanda çok sayıda personel alımı yapacagını, Alım yapılacak personellerin en az lise mezunu olması gerektiği bilgisini iş ilan sitelerinden duyurdu. Sizde Türk Ekonomi Bankası, bünyesine dahil olabilmek için ilana ait detayları okuyunuz.

Teb bünyesinedeki açık pozisyonlar için çok dayıda personel alımı yapacağını duyurdu. Sizde TEB’de çalışmak istiyorsanız bu ilana başvurabilirsiniz. Hizmet kalitesini artırıp son dönemde bankacılık sektöründe isminden fazlaca bahsettiren banka bünyesinde uzman personellere yer vermeyi hedeflemektedir.

Peki TEB hangi pozisyonlarda personel almayı planlıyor dilerseniz birlikte inceleyelim.

♦İşletme Bankacılığı Portföy Yöneticisi/ Yardımcısı
♦Yapilandirilmis Fonlama Yöneticisi / Yönetici Yard
♦TEB Faktoring Mali İşler Yöneticisi
♦Aktif Satış Temsilcisi
♦Aktif Satış Temsilcisi
♦Aktif Satış Temsilcisi-
♦Nakit Yönetimi Yazılım Geliştirme Uzmanı

Türk Ekonomi Bankası, yukarıdaki pozisyonlar için personel alımı yapacaktır. toplam alınacak personel sayısı 79 olarak verilmiştir. Alımlar Türkiye genelindeki şubeler için yapılacaktır. Size uygun pozisyonlara işi başvurusu yapmak için alt kısımda verilen bağlantıyı kullanabilirsiniz.