BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,12
ALTIN 2.308,12
HABER /  MEDYA

Meclis TV canlı yayınla fezlekeyi verdi

Meclis TV bugün 4 bakan hakkındaki fezleke görüşmelerini canlı olarak yayınlayan tek yer olacak, tbmm.gov.tr internet sitesinden canlı izleyin.

Abone ol

Dört bakanla ilgili önergeler için oturum bugün yapılıyor, Meclis'teki soruşturma önergeleri görüşmeleri sadece internetten meclis tv'den canlı izlenebilecek, Meclis TV canlı yayını ise  tbmm.gov.tr internet sitesinden yayınlanıyor.

Haklarında yolsuzluk ve rüşvet iddiaları olan dört eski bakanla ilgili yılan hikayesine dönen soruşturma oturumu bugün yapılıyor. Yerel seçim ve eksik önerge nedeniyle 1.5 ay ertelenen soruşturma görüşmeleri için TBMM Genel Kurulu bugün "gece mesaisi" yapacak.

Muhalefet, canlı yayın yapılmamasına tepki gösterirken, Genel Kurul'un kapalı devre yayınını internetten, "www.tbmm.gov.tr" üzerinden canlı izlemek mümkün olacak.

MECLİS TV CANLI YAYINI İÇİN TIKLAYIN



17 Aralık soruşturmasının ardından, yolsuzluk ve rüşvet iddiaları nedeniyle istifa eden Zafer Çağlayan, Egemen Bağış, Muammer Güler ve Erdoğan Bayraktar hakkında Yüce Divan yolunu açacak, 4'ü CHP 'ye, biri AK Parti 'ye ait 5 soruşturma önergesi verildi.

AK PARTİ TÜM VEKİLLERİ ÇAĞIRDI

AK Parti, "yolsuzluk oturumu" öncesinde, hukukçular ve eski bakanlarıyla bir dizi toplantı yaptı. Başbakanlıkta yapılan toplantıda konuşmacılar belirlenirken, eski bakanlar da avukatlarıyla savunmalarını hazırladılar. CHP ve AK Parti önergelerinde 10'ar dakikadan 20 dakika konuşma süresi olan bakanlar, bu sürenin uzatılmasını istedi. AK Parti, tüm milletvekillerine uyarı yazısı göndererek, "soruşturma oturumuna" tam kadro katılmaları çağrısında bulundu.