BIST 9.694
DOLAR 32,52
EURO 34,83
ALTIN 2.425,28
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

TBMM Başkanı Şahin Karabük'te

TBMM Başkanı Şahin Karabük'te

Abone ol
TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, ''Recep Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül, Bülent Arınç ile beraber size hizmet için yola çıktık, sizler de bize sahip çıktınız'' dedi.Şahin, Karabük'ün Yenice ilçesi Yortanpazarı beldesine bağlı Şirinköy'e ziyarette bulundu, köylülerle sohbet etti. 

Köy meydanında kurulan pazar yerinde esnafı da ziyaret ederek isteklerini soran TBMM Başkanı Şahin, Şirinköy meydanında halka hitaben yaptığı konuşmasında, Yenice ve köylerinin dünya harikası ormanlara sahip olduğunu, buraya gelen insanların yorgunluklarını unutarak dinç bir hal aldıklarını söyledi. 

Türkiye'nin ve Yenicelilerin AK Parti'yi çok iyi tanıdığını anlatan Şahin, şöyle konuştu: 

''Sizler bizi icraatlarımız, Türkiye'nin dünyadaki dış politikaları ile itibarını artırmamız, Köylerin Altyapılarını Destekleme projemiz, açtığımız üniversitelerle tanıyorsunuz. Sizler AK Parti'yi daha 1,5 yaşındayken tek başına iktidara taşıdınız. Sadece size hizmet etmek ve hayır dualarınızı almak için yola çıkmış bir kadroyuz. Recep Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül, Bülent Arınç ile beraber size hizmet için yola çıktık, sizler de bize sahip çıktınız. Seçimlerde bize daha çok destek çıktınız. Bir hafta sonra bugün yeniden sandık başına gidiyoruz. Yine dualarınız ve desteklerinizi istiyoruz. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. İyi, doğru ne yapmışsak onların üzerine yenilerini eklemek için yeniden desteğinize ihtiyacımız var.'' 
Belde merkezinde davul, zurna ve köçeklerle karşılanan Şahin, Belde Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki'yi makamında ziyaret etti, çalışmaları hakkında bilgi aldı. 
Belde merkezinde esnafın yanı sıra Saadet Partisi ve CHP teşkilat bürolarını ziyaret ederek başarı dileklerinde bulunan TBMM Başkanı Şahin, Saray Köy Kelemen mahallesinde yapılması planlanan köprü yerini inceledi. 

Harita üzerinden Karayolları 15. Bölge Müdürü Sami Uyar ve Devlet Su İşleri 23. Bölge Müdürü Bayram Tiryaki'den teknik bilgiler alan Şahin, köylülerin görüşlerini de dinledi. 
Satuk köyündeki afet evlerinde kalanlara ziyarette bulunan Şahin, Yenice Kent Ormanı'nda piknik yapanlarla ve Özal mahallesinde vatandaşlarla sohbet etti.