BIST 9.431
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.504,64
HABER /  MEDYA

Tayyar'dan Hürriyet'e Sancak tepkisi

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Murat Sancak'a yönelik suikast girişiminde manipülasyon yapmakla suçladığı Hürriyet'e tepki gösterdi.

Abone ol
AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, STAR Medya Grup Başkanı Murat Sancak'a yönelik suikast girişiminde manipülasyon yapan Hürriyet yönetecisine tepki gösterdi.

STAR Medya Grup Başkanı Murat Sancak'a yüzleri maskeli iki teröristin düzenlediği suikast girişimine tepkiler sürerken, AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, ilginç bir ayrıntıya dikkat çekti.

Tayyar, Doğan Medyası'nın amiral gemisi Hürriyet gazetesinin Yayın Koordinatörü Bülent Mumay'ın Sancak'ın bir medya yöneticisi olduğunu gizleyerek, suikast girişimini sıradan bir haber gibi vermesine vurgu yaptı.

Tayyar, Twitter hesabı üzerinden tepkisini "Hürriyet koordinatörü, saldırıyı sıradanlaştırmak için Sancak'ın medya yöneticisi olduğunu gizledi" diyerek gösterdi.


Teröristlerin hamisi Doğan Medya'dan büyük edepsizlik

STAR Medya Grup Başkanı Murat Sancak'a yüzleri maskeli iki teröristin düzenlediği suikast girişimine tepkiler sürerken, AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, ilginç bir ayrıntıya dikkat çekti. Tayyar, Doğan Medyası'nın amiral gemisi Hürriyet gazetesinin Yayın Koordinatörü Bülent Mumay'ın Sancak'ın bir medya yöneticisi olduğunu gizleyerek, suikast girişimini sıradan bir haber gibi vermesine vurgu yaptı. Tayyar, Twitter hesabı üzerinden tepkisini "Hürriyet koordinatörü, saldırıyı sıradanlaştırmak için Sancak'ın medya yöneticisi olduğunu gizledi" diyerek gösterdi.

İşte Tayyar'ın o tweeti: