BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,94
ALTIN 2.435,80
HABER /  MEDYA

Tayyar ile Dede twitter'da fena kapıştı

AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, AK Parti'ye sahte ByLock listesiyle operasyon çekmekle suçladığı Ersoy Dede'ye fena yüklendi. Daha sonra sildiği tweetlerde Tayyar, Dede'yi "aklını alırım" sözleriyle tehdit etti!

Abone ol

AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar ile gazeteci Ersoy Dede arasındaki söz düellosunda tehditler havada uçuştu. Tayyar, Dede'yi AK Parti'ye operasyon çekmekle suçlarken, eşinin aldığı TRT programını da eleştirdi. İşte Tayyar'ın sonradan sildiği o ilginç tweetler;

Twitter'ın keskin isimlerinden AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, Beyaz TV'de program yaptığı için kendisini eleştiren Star gazetesi yazarı Ersoy Dede'ye twitter'dan yüklendi.

Nihat Doğan ile aynı TV kanalında program yaptığı için kendisini eleştiren Dede'ye, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Doğan'ı Beştepe'ye davet ettiğini hatırlatarak, eğer sana da davet gelir ve gidersen "şerefsizsin" diye seslendi.

"AKLINI ALIRIM SENİN"

Ersoy Dede'nin TRT Genel Müdürü'ne övgüler dizip eşine program aldığını da iddia eden Tayyar, Dede'yi "aklını alırım" sözleriyle de tehdit etti. İşte Tayyar'ın daha sonra sildiği o ilginç tweetler;