BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,84
ALTIN 2.502,51
HABER /  MAGAZİN

Taylor Swift Selena Gomez'e niye kızıyor?

Justin Bieber, yakın arkadaşlar Selena Gomez ve Taylor Swift arasında anlaşmazlığa neden oluyor.

Abone ol

US Weekly’nin haberine göre Gomez’in, Bieber ile olan bir dargın bir barışık ilişkisi, en yakın arkadaşı Swift ile sorun yaşamasına neden oluyor.

US Weekly’ye konuşan bir kaynak, “Taylor, (Justin’den) nefret ediyor. Taylor, Selena’nın (Justin) ile her barışmasının hata olduğunu düşünüyor… Bieber, gerçekten kızların arasına girdi” dedi.

Mayıs ayında Billboard Müzik Ödülleri’nde kendisine Bieber’a ilişkin bir soru yöneltilen Swift, “Başka bir soruya geçebilir miyiz?” diyerek şarkıcıyla ilgili yorumda bulunmayı reddetmişti. Aynı gece Gomez ve Bieber’ın kuliste öpüştükleri bir sırada Swift, yüzündeki iğrenmiş ifadeyle kameralara yansımıştı.

Swift, Bieber’dan hoşlanmıyor olabilir fakat Swift’in bu hislerinin karşılıklı olduğu söyleniyor.

US Weekly’ye konuşan Bieber’a yakın bir kaynak, “(Justin), Taylor’ın her daim Selena’ya daha iyisini yapabileceğini söylemesinden yakınıyor” dedi.

Bu arada Swift, Gomez’in, Bieber ve diğer bazı kişilerin de katıldığı Malibu’daki 21. doğum günü partisine gidememişti. Fakat Swift parti öncesinde attığı bir tweetle, Gomez ile bir kardeş kadar yakın olduklarını belirtmişti.

Swift’in bir temsilcisi de “Selena ve Taylor, hemen hemen her gün görüşen iyi arkadaşlar” diyerek şarkıcının söylemini yinelemişti.