BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,02
ALTIN 2.323,50
HABER /  MAGAZİN

Tatlıses'in kardeşinden acı sözler!

İbrahim Tatlıses'in kardeşi Hüseyin Tatlı, ağabeyini ameliyat sonrası görüp bakın ne açıklama yaptı?

Abone ol

Silahlı saldırıda başından vurulan İbrahim Tatlıses, üçüncü ameliyatının ardından yine yoğun bakıma alındı, hayati riskler ise devam ediyor. Kardeşi Hüseyin Tatlı'dan ise imparatorun sağlık durumuyla ilgili hayranlarını üzecek bir açıklama geldi: "Bundan sonra düzelse de artık Tatlıses'in sahne hayatı bitti. Hayranları artık plaklarından dinlerler."

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Beyaz TV'de İbo Şov programının tamamladıktan sonra, Şişli'de saat 00:00 sıralarında kimliği belirsiz şahısların silahlı saldırısına uğradı. Uzun namlulu silahlarla gerçekleştirilen saldırıda, Tatlıses ile yanında bulunan ve yardımcısı olduğu belirtilen Buket Çakıcı da yaralandı. Uzun namlulu silahtan ilk belirlemelere göre 11 kurşun çıktı.

Gece yarısından bu yana 3 ayrı ameliyata alınan Tatlıses halen yoğun bakımda ve durumu ciddiyetini koruyor. 

Yaşananlara tanıklık eden Beyaz TV İstanbul Temsilcisi Sedat Yazıcıoğlu ise NTV'ye İbrahim Tatlıses'in kardeşi Hüseyin Tatlı'nın kendisine söylediklerini açıkladı. Açıklamalar ise imparatorun hayranlarını üzüntüye boğacak cinsten:

"İçeride kardeşiyle konuştum, Hüseyin Tatlı'yla. Hüseyin Tatlı, ameliyata ilk ve ikinci girişinde yanındaymış. Tatlı, 'Ben yakından yüzünü gördüm, melekler gibi uyuyordu. Suratı beyazdı. Bundan sonra düzelse de artık İbrahim Tatlıses'in sahne hayatı bitti. Hayranları artık Tatlıses'i plaklarından dinlerler, izlerler' dedi. Şu andaki görünüm sol tarafının felç olma ihtimali yüksek. Bunların hepsini zaman gösterecek."