BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,87
ALTIN 2.428,85
HABER /  MAGAZİN

Tatlıses'in ilk çiğköftesini o tattı

Tatlıses'e ait Çiğköfte işletmesinin Ankara Bayilikerinin açılışına katılan Dila ya ilk çiğköfte lokmasını imparator verdi.

Abone ol

İbrahim Tatlıses'e ait Çiğköfte işletmesinin Ankara Bayilikerinin açılışına katılan Dila ya ilk çiğköfte lokmasını imparator verdi.

Ankara'da İbrahim Tatlıses'iin çiğköftesinin tadına bakan ilk sanatçı olmakta Dila ya nasip oldu. İmparator çiğköfteyi ve acıyı sevmeyen Dilaya "bol bol acı yemeyenin sesi iyi olmaz" diyerek şaka yapınca kahkahalar koptu.

Çiğköfte işine başlayacağı dönemde kendisinden bayilik talep ettiği ve Türkiye'de ilk bayisi olması münasebetiyle farklı bir anlam taşıyan Ankara bayiliğinin açılışını bizzat kendi eliyle yapmak isteyen İbrahim Tatlıses dün bu maksatla Ankara'daydı.

Açılışa bayi ile aile dostluğunun bulunması nedeniyle Dila da davetliydi. Aydınlıkevler şubesi iki sanatçımızın katılımıyla gerçekleşti. Halkın yoğun ilgisinin olduğu ve zaman zaman izdiham yaşanılan açılış merasimine iki sanatçımızın hayranları ayrıca ilgi göstererek Ankaranın değişik bölgelerinden gelmişlerdi.

Oldukça keyifli anların geçtiği açılış töreninde işletmeye önce Dila geldi. Son klibi internet ortamında tıklanma rekoru kırarken sanatçı oldukça mütevazi tavrı ve çektiği sosyal sorumluluk içerikli klip nedeniyle halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Alkışlar arasında işletmeye zorlukla girebilen sanatçı ile fotoğraf çektirebilmek için sıraya girdiler.
Bağımlılıklarla mücadelesi ile sık sık gündeme gelen ve bağımlıların birer anne ve abla olarak kabul ettikleri sanatçı açılışın ardından ağabeyim dediği Tatlıses çiğköfte bayisi Bülent Ulak ile birlikte büyüğünden küçüğüne herkese kendi elleriyle çiğköfte dağıttı.
Değişik ses rengi ve hanımefendiliği ile kısa zamanda Ankaralıların kalbine taht kuran sanatçı burada dünyaca ünlü müzik adamlarımızdan Musa Göçmen'in yönetmenliğinde Arabesk Rock ve Türkü Rock tadında yeni bir albüm hazırlıyor. Bunu yanında ülkemizdeki bağımlılık probleminin çözümü için birçok büyük bilim adamının katılımıyla "panzehir" projesinin alt yapısını oluşturuyor.