BIST 8.997
DOLAR 32,33
EURO 35,06
ALTIN 2.281,90
HABER /  MAGAZİN

Tatlıses işçileri sopayla kovaladı

İbrahim Tatlıses, otelinin inşaatında çalışan işçileri küfür edip sopayla kovaladı. İşte olanlar:

Abone ol

İBRAHİM Tatlıses, otelinin inşaatında çalışan ve paralarını alamadıklarını söyleyen taşeron firma temsilcilerine sert tepki gösterdi. Tatlıses küfür edip tehditler savurarak “Beyninizi kurşunla doldururum'' dedi.

KÜFÜR EDİP SALDIRDI

Bugün öğle saatlerinde, otel önünde bekleyen taşeron firmaların 10 kadar temsilcisini görünce çılgına dönen ünlü türkücü, eline aldığı bir sopayla üzerlerine yürüyerek, “Dininizi s.. Kiminle anlaştınız? Kiminle anlaştıysanız, gidin ondan alın. Sülalenizi s.... Beyninizi kurşun doldururum'' dedi. Tatlıses ve korumaları, DHA muhabirinin görüntü almasını da engelledi.

Taşeronların muhatabının kendisi değil, kendisiyle mahkemelik olan Doğtaş Şirketi olduğunu söyleyen Tatlıses “Bunların birçoğu Doğtaş'tan, bazıları da iş yapan taşeronlardan alacaklı. Benimle ilgisi yok. Zaten Doğtaş'la mahkemeliğim. Bunların alacağı beni hiç ilgilendirmiyor'' diye konuştu.

"EMEĞİMİZE SAYGI GÖSTERSİN"

Tatlıses Otel'e yaptıkları işler nedeniyle 12 taşeronun yanlarında çalışan elemanların yaklaşık 300 bin YTL alacağı olduğunu ileri süren Rıza Ören, “Otel üç ay önce yapıldı. Tatlıses'in şov programları buradan yayınlandı. O günden bu yana alacaklarımızı alamıyoruz'' dedi.


(Latif SANSÜR-Milliyet)