BIST 9.548
DOLAR 32,49
EURO 34,55
ALTIN 2.496,88
HABER /  MAGAZİN

Tatlıses için hastaneye çadır kurdular

Şanlıurfalılar Tatlıses için hastane bahçesine çadır kurdular

Abone ol
Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, " İbomuz tekrar aramızda olacak. Biz onu bir daha bırakmayacağız" * Kalabalıktaki bazı kişilerin "Kanı yerde kalmayacak" şeklinde bağırdıkları duyuldu.

İbrahim Tatlıses'in Şanlıurfa'dan çok sayıda yakını ve seveni tedavi gördüğü Maslak Acıbadem Hastanesi'ne geldi. Şanlıurfalılar hastane bahçesine çadır kurdu. Gelenler arasında Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba da yer aldı.

Kalabalık bir grupla hastaneye gelen Fakibaba, "İyileşek inşallah iyi olacak. Saldırganları devletimiz bulacaktır. Yaralanan arkadaşlarımız da hastanede tedavi edilecektir. İbomuz tekrar aramızda olacak. Biz onu bir daha bırakmayacağız. Onu çok seviyoruz. Allah'tan acil şifa diliyoruz" dedi. Fakıbaba'nın konuşması sırasında kalabalıktaki bazı kişilerin "Kanı yerde kalmayacak" şeklinde bağırdıkları duyuldu.

Bu arada hastaneye gelenlere dün olduğu gibi bugün de lahmacun ve ayran dağıtıldı. Ünlü isimlerin de hastaneye akını sürüyor. Bugün gelen isimler arasında Mahsun Kırmızıgül de yer aldı.