BIST 9.530
DOLAR 32,46
EURO 34,80
ALTIN 2.479,85
HABER /  MAGAZİN

Tatlıses doktoruna beddua etti

Amerika'da tedavi gören İbrahim Tatlıses, Türkiye'de ameliyatını yapan doktora twitter üzerinden beddua etti

Abone ol

Tedavi olmak üzere Amerika'nın Miami kentine giden ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, kendisini daha önce ameliyat eden doktoruna twitter üzerinden beddua etti

Güneş'in haberine göre 2011'de uğradığı silahlı saldırı sonrası riskli bulunduğu için alınmayan beynindeki kemik yüzünden Miami'de ameliyat olmaya hazırlanan İbrahim Tatlıses, twitter'dan beddua etti. Önceki yıl Kulak Burun Boğaz konusunda en ünlü doktorlardan biri olan İsmail Koçak'ın iki burnundan nefes alma sorunu yaşadığı için ameliyat ettiği Tatlıses, daha sonra konuşmasının bozulduğunu belirterek Koçak aleyhine 50 bin TL'lik tazminat davası açtı.

BENİ YAKTIN İ.K

Koçak da Tatlıses'in attığı karalayıcı tweet'le şöhretine zarar verdiği için 100 bin TL'lik davayla karşılık verdi. Miami sahilinde lüks bir butik otelde kalan sanatçı, önceki gün twitter'dan "Allah'ım seni bildiği gibi yapsın. İ.K harfli doktor... Amerikalar'da kulak burun boğazcı arıyorum. Beni yaktın, başkalarını yakma sayın İ.K" sözleriyle isyan etti.

KÖPEĞİNİ ÖZLEDİ

İbrahim Tatlıses, ayrıca Amerika'da köpeği Golo'yu çok özlediğini belirterek "Çok sıkı dostum Golo bana tuzak kurulduğu an, şirketin camlarını indirmiş. O derece hassastır, Golocan'ım. Onunla turladığımız günleri özledim" yazdı.