BIST 9.693
DOLAR 32,42
EURO 34,60
ALTIN 2.497,35
HABER /  MEDYA

Tatlı İntikam 4.bölüm fragmanı sürpriz yakınlaşma

Tatlı İntikam 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Tatlı İntikam 4. bölüm fragmanında Sinan ve Pelin arasında sürpriz bir yakınlaşma yaşanıyor.

Abone ol

Tatlı İntikam 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Tatlı İntikam 4. bölüm fragmanında Sinan ve Pelin arasındaki sürpriz bir yakınlaşma yaşanıyor.Yeni bölümde neler olacak?

Tatlı İntikam dizisi Cumartesi akşamı çok eğleneceli bir bölümle izleyicilerinin karşısına çıkacak. Tatlı İntikam 4.bölüm fragmanında Pelin ve Selin'in yakınlaştıkları sırada Pelin'in "Bu yaptığımız doğru mu?" sorusuna Sinan'dan öyle bir yanıt geliyor ki...

TATLI İNTİKAM 3. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Filiya Restoran çalışanları haciz parasını toplamak için canla başla uğraşırken Pelin’i de büyük bir sürpriz bekler. Filiya Restoran’a gelen haciz Sinan’ı şok eder.Restoran yeni toparlanmaya başlamışken bu durum bomba etkisi yaratır. Şimdi yapılacak tek şey vardır, o da parayı bulmak. Hem de çok kısa bir sürede.

tattlı intikam

PELİN'İ BİR SÜRPRİZ BEKLER

Bütün Filiya Restoran çalışanları parayı toplamak için canla başla uğraşırken Pelin’i de büyük bir sürpriz bekler. Bir an da Tolga’yı karşısında bulan Pelin için karma kırılmaya başlamıştır. Pelin, Sinan’ın onu kolay affetmeyeceğini anlamıştır ve kendisinden ne isterse yapmaya hazırdır. Pelin’in burnunu sürtmeye niyetli olan Sinan intikam oyununa başlar. Ama işler ikisi içinde iyi gitmeyecektir. Kötü bir sürpriz bütün planları alt üst eder.

TATLI İNTİKAM 4.BÖLÜM FRAGMANI

TATLI İNTİKAM KONUSU

Kanal D’nin, başrollerini Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç, Can Nergis, Zeyno Gönenç, Kerem Atabeyoğlu ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun paylaştığı yeni dizisi Tatlı İntikam yeni bölümleri ile her Cumartesi saat 20.00'de Kanal D'de! Yönetmenliğini Barış Erçetin’in yaptığı, senaryosunu Pınar Ordu ve İlker Aslan’ın kaleme aldığı dizinin konusu ise şöyle;
Aşk hayatında bir türlü yüzü gülmeyen Pelin nihayet şeytanın bacağını kırmıştır.  Hayallerindeki erkek Tolga ile evlenmek üzeredir. Ama beklenmedik bir şey olur. Nikah kıyılacağı zaman Tolga ortalıktan kaybolur.