BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.309,80
HABER /  GÜNCEL

Tatlı İntikam 30. bölüm final fragmanı!

Kanal D’nin sevilen dizisi Tatlı İntikam’ın final bölümü olan 30. bölümde her şey belli olacak. Final bölümünde, Sinan ve Pelin aşkı mutlu sonla mı bitecek?

Abone ol

Tatlı İntikam final bölümü ekranlarda. Tatlı İntikam 30. final bölümü fragmanında finale dair ipuçları yer aldı.  Pelin ve Sinan kavuşabilecek mi? Kader oyununda aşk galip gelecek mi? İşte başrollerinde Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç, Zeyno Gönenç, İlker Kızmaz'ın yer aldığı Tatlı İntikam 30. final bölüm fragmanı...

TATLI İNTİKAM 30. FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI

Barış’ın yaptığı evlilik teklifi karşısında şaşkınlık yaşayan Pelin, aklı ve mantığı arasında gelip gitmektedir. O bir seçim yapmaya çalışırken teklifi öğrenen Sinan, darmadağın olur. Sevdiği kadını kaybetme düşüncesiyle kahrolsa da onu yeniden elde etmek için her şeyi denemeye kararlıdır. Öte yandan kız kardeşi ve Sinan arasında yaşananları öğrenen Barış, elindekileri kullanarak Sinan’ı Pelin’nn hayatından sonsuza kadar çıkarmaya çalışır. Abisi Pelin’i ikna etme yolları ararken Duygu da, Sinan ile yan yana gelmenin yollarını bulmaya çalışır. Türlü oyunlar, yanlış anlaşılmalar ve geçmişten gelen bütün kırgınlıklara rağmen Pelin, Sinan’a bir şans verecek mi? Sinan ve Pelin aşkı masallardaki gibi mutlu sonla bitecek mi?

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sinan ise, uzun zamandır görmediği gizli dostuyla tekrar bir araya gelir. Barış da boş durmaz. Sinan’ın bulaştığı kötü bir şeyler olduğundan emindir. Onları ortaya çıkartmak için var gücüyle uğraşır.

TATLI İNTİKAM KONUSU

Tatlı İntikam Kanal D’nin başarılı yapımları arasında. Tatlı İntikam'da aşk hayatında bir türlü yüzü gülmeyen Pelin nihayet şeytanın bacağını kırmıştır.  Hayallerindeki erkek Tolga ile evlenmek üzeredir. Ama beklenmedik bir şey olur. Nikah kıyılacağı zaman Tolga ortalıktan kaybolur.

TATLI İNTİKAM OYUNCU KADROSU

Kanal D'de Cumartesi akşamları yayınlanan Tatlı İntikam dizisinin başrollerini Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç, Can Nergis, Zeyno Gönenç, Kerem Atabeyoğlu ve Ayşenil Şamlıoğlu paylaşıyor. Yönetmen koltuğunda Barış Erçetin’in oturduğu Tatlı İntikam dizisinin senaryosunu Pınar Ordu ve İlker Aslan yazıyor.

Tatlı İntikam Pelin (Leyla Lyda Tuğutlu) : 29 Ekim 1989 Berlin doğumlu Leyla Tuğutlu 2008 Türkiye güzeli model ve oyuncudur. 25 yaşındaki güzel oyuncu İstanbul Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Atv ekranlarında yayınlanan Karadayı dizisinde Kenan İmirzalioğlu'nun başrol oynadığı Mahir karakterinin kız kardeşi Songül olarak rol almıştır. Günce ve İçimdeki Ses filmlerinde başrol oynamıştır.


Tatlı İntikam Sinan/Tankut (Furkan Andıç) :4 Nisan 1990 İstanbul doğumlu genç oyuncu Ukrayna'da Kiev Politeknik Üniversitesinde 2 yıl hazırlık okumuştur. Daha sonra İstanbul'a dönmek zorunda kalan oyuncu bir süre Bilgi Üniversitesi Radyo ve Televizyonculuk bölümünü okumuştur. Umutsuz Ev Kadınları dizisinde Levent karakteri ile çıkış yakalamıştır. Kaçak Gelinler dizisinde Selim İnan karakterini oynamıştır ve son olarak Kırgın Çiçekler dizisinde Gökhan karakterini canlandırmıştır.

Tatlı İntikam Bülent (Çağrı Çıtanak) : 1990 Hatay doğumlu genç oyuncu ilk olarak Ülker Hanımeller reklam filminde rol oynayarak ekranlarda reklam yüzü olmuştur. En büyük hobisi gitar çalmaktır. Asi, Küçük Sırlar, Kavak Yelleri, Mazi Kalbimde Yaradır, Suskunlar, Kayıp Şehir, Benim İçin Üzülme gibi dizilerde rol almıştır. Yetenekli oyuncu Gani Müjde'nin yazdığı son projesi olan Babam Sınıfta Kaldı dizisinde Kaan karakterini canlandırmıştır.

Tatlı İntikam Tolga (Can Nergis) : Yakışıklı genç oyuncu 27 Mayıs 1985 İstanbul doğumludur. Usta oyuncu aynı zamanda da modellik yapmaktadır. Daha önce birçok önemli dizide önemli karakterlere can vermiştir. Bunlardan birkaç tanesi ise şöyle; Dila Hanım, Paşa Gönlüm, Maral ve son olarak ta Arka sokaklarda Onur rolünü canlandırmıştır.

Tatlı İntikam Başak (Hazal Türesan) : Güzel oyuncu 1985 İstanbul doğumludur. Atv ekranarında yayınlanan fenomen dizi Kara Para Aşk dizisinde Aslı Denizer karakterini oynamıştır. Yeni dizisi Tatlı intikam dizisinde Başak karakterine can vermektedir.

Tatlı İntikam Ceyda (Seren Deniz Yalçın) : 1994 İstanbul doğumlu genç oyuncu Hacettepe Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı bölümünde eğitimini tamamlamıştır. Bir dönem Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılmıştır. Unutma Beni dizisinde Ayşegül karakterini canlandırmıştır. Aşk ve Günah dizisinde Nesrin karakterine hayat vermiştir.

Tatlı İntikam Rıza (Kerem Atabeyoğlu) : 9 Şubat 1968 doğumlu başarılı oyuncu İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olmuştur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Ana Sanat bölümüne devam eden oyuncu dizi, film, reklam ve belgesel seslendirmeleri yapmaktadır. Kurşun Yarası, Son Osmanlı, Kavak Yelleri Aşk ve Ceza ve Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam gibi dizilerde rol almıştır.

Tatlı İntikam Süheyla (Zeyno Günenç) : Başarılı oyuncu 22 Haziran 1967 İzmit Doğumludur. Türkiye onu bir çok kanalda yayınlanmış ve fenomen olmuş bir dizi Çocuklar Duymasın'da Dominant Gönül teyze olarak tanımaktadır.

Tatlı İntikam Necip (Bülent Seyran) : 22 Şubat 1976 Almanya doğumlu yetenekli oyuncu Asmalı Konak, Patron Kim, Melek, Avrupa Yakası, Kalp Gözü, Selena, Fatmagül'ün Suçu Ne ve Annem Uyurken gibi dizilerde rol almıştır.

Tatlı İntikam Meliha (Ayşenil Şamlıoğlu) : Usta tiyatrocu 20 Mart 1956 İstanbul doğumludur. Geçtiğimiz günlerde Fox ekranlarında Final yaprak ekranlara veda eden Kocamın Ailesi dizisinde rol almaktaydı. Ayşenil Şamlıoğlu'nun Tatlı intikam dizisinde hangi rolü canlandıracağı henüz açıklanmadı.

Tatlı İntikam Hakan (Emre Taşkıran) : 20 Ağustos 2989 Ankara doğumlu yetenekli oyuncu Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi'nden mezun olmuştur. Nizama Adanmış Ruhlar, Hıyanet Sarmalı ve Sungurlar gibi dizilerde rol almıştır

Tatlı İntikam Zübeyir (Gürsu Gür ) : Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Annem, Benim Annem Bir Melek, Yaprak Dökümü, Hanımın Çiftliği, 20 Dakika, Firar, Serçe Sarayı gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak Gamsız Hayat dizisinde Halil karakterini canlandırmıştır.